Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Sugar-tiimin Netflix-dokkarisuosikit

Netflix-suossa on välillä vaikeaa päättää, mitä sitä katsoisi. Kurkkaa tästä tiimimme suosikkidokkarit valintaperusteluineen!

Abstract – The Art of Design

Miltä tuntuu suunnitella Beyoncen lavashow, piirtää The New Yorker -lehden kansi tai valokuvata maailman vaikuttajia Obamasta Putiniin? Netflixin dokumenttisarja Abstract sukeltaa designin maailmaan kahdeksan eri alan huippuammattilaisen näkökulmasta. Graafikot, kuvittajat, kenkäsuunnittelijat ja muut designerit kertovat työstään, elämästään ja unelmistaan kiinnostavalla sekä konkreettisella tavalla. Sarja on katsomisen arvoinen jo pelkästään upean visuaalisen ilmeensä vuoksi.

-Oona

Netflix-dokkarit

Chef’s Table

Netflixin Chef’s Table on kurkistus mestarikokkien elämään, huippuravintoloiden arkeen ja ruokakulttuureihin ympäri maailman. Jokaisessa jaksossa vieraillaan yhdessä ravintolassa ja tutustutaan henkilöön sen taustalla. Yhteistä kaikille on todellinen kutsumus ja ihailtava intohimo ruokaa ja raaka-aineita kohtaan. Kolmannen kauden ensimmäinen jakso on suosikkini! Siinä tutustutaan etelä-korealaisen nunnan, Jeong Kwanin valmistamaan temppeliruokaan. Liikuttuneet itkut on taattu!

-Essi

Netflix-suositukset dokumentit

Blackfish

Tarina miekkavalas Tilikumista, ja vankeudessa elävien miekkavalaiden ankeudesta. Netflixistä löytyvä dokkari paljastaa SeaWorldin ja muiden samankaltaisten yritysten karun totuuden, ja mitä tapahtuu, kun suuri petoeläin kahlitaan vankeuteen loppuelämäkseen. Takuuvarma kyynelkanavien avaaja.

-Milena

Netflix-dokumenttisuositukset

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-qiang

Sky Ladder on kaunis kertomus taiteen luomisesta, hulluudesta ja itseensä uskomisesta. Dokkarissa seurataan kiinalaisen Cai Guo-Qiangin matkaa Kiinan maaseudulta nykytaidemaailman supertäheyteen. Elokuvan nimikkoteos Sky Ladder on Cai Guo-Quiangin elinikäinen haave ja lähes mahdoton toteuttaa. Onkin upeaa seurata, miten periksi antamaton työ lopulta tuottaa tulosta.
Ilotulitteisiin ja pyrotekniikkaan erikoistuva taiteilijanero on uransa aikana tehnyt mitä hämmästyttävimpiä taivasspektaakkeleita, ja tämä dokumentti onkin paikoittain mykistävän kaunis visuaalisesti. Vahva suositus!!

-Sylvia

Netflix suosituksia

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.