Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Sugar-tiimin suosikkipodcastit

Sugarilaisetkin hyppäsivät mukaan podcast-buumiin. Lue tästä, mitä kuuntelemme työmatkoilla, kuntosalilla ja kokkaillessa.

Oona:

Musla-blogin jukkisjuoruja käsittelevä Tuplakääk-podcast on minulle guilty pleasure, jota kuuntelen polkiessani kuntopyörällä. Podcastia toimittavat salaperäiset Gossip-Mopsit, joiden ansiosta pysyn ajan tasalla siitä, mitä viihdemaailman kulissien takana tapahtuu. Gossip-Mopseja on kiittäminen, että tiedän nykyään kaiken mm. Hollywood-julkkisten feikkisuhteista. . .

Kuuntele Tuplakääkiä täältä.

Ida: 

Vinkkasin tästä jo omassa blogissanikin, mutta koska löysin podcastit vastikään, minulla on vain pari suosikkia. Hilla ja Inari on suosikkini; he keskustelevat aiheista, joista puhun usein itsekin ystävieni kanssa. Aiheet ovat siis tuttuja, mutta saan kuunnellessani uusia näkökulmia ja jokin mietityttänyt asia saattaa selkiytyä, kun joku toinen sanoo sen ääneen.

Kuuntele Hilla ja Inari -podcastia täältä.

Sylvia:

Olen alkanut kuuntelemaan podcasteja vasta viime aikoina, mutta nyt olen täysin koukussa. Podcasteja kuunnellessaan tajuaa, ettei oikeasti tiedä maailmasta mitään (minäkään en tiennyt, että Hollywoodissa on feikkisuhteita!).

Freakonomics on ollut jo pitkään todella suosittu maailmanlaajuisesti, ja konsepti onkin pyörinyt yli kymmenen vuotta. Uteliaiden juontajien aiheet vaihtelevat uberisaatiosta kuukautisiin ja designista yhteiskunnallisiin kysymyksiin. I like! Tämä jakso mm. avaa psykologian opastukella, miksi päivittäiset kiitollisuusharjoitukset kannattavat ihan tieteellisestä näkökulmastakin.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.