Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Sugarilaisten joulusuosikit

Ah, joulupyhät! Aika sulkea läppärit ja keksittyä rentoiluun. Jos et keksi, mitä lukisit, kuuntelisit tai puuhaisit välipäivinä, nappaa tästä talteen sugarilaisten jouluvinkit.

 

Ida H: Suosittelen lämpimästi äänikirjoja siinä vaiheessa kun Whamin Last Christmas alkaa kyllästyttää (vaikka olenkin vähän sitä mieltä, ettei se ole tämän biisin kohdalla mahdollista). Michelle Obaman Minun tarinani oli ihana äänikirjana ja pakko vinkata, että Yuval Noah Hararin Sapiens jää ainakin itselläni mieleen paljon paremmin kuunneltuna kuin luettuna. Äänikirjasovellusten ajastin on nerokas; äänikirjaa kuunnellen nukahtaminen on ihanaa.

Anna: Netflix ja HBO jo läpikoluttuja? No worries, sillä kuten usein muulloinkin, myös nyt Yle Areena pelastaa, kun ei osaa päättää mitä leffaa katsoisi! Areenasta löytyy Teeman elokuvafestareiden sisältöä, joista jokainen tähän mennessä katsomani elokuva on ollut hyvä, ellei mahtava. Jos perinteisen leffagenret kyllästyttää, suosittelen tutustumaan Yorgos Lanthimosin elokuviin, joista Areenassa nyt Kulmahammas. Se on, noh, erikoinen. Mutta hyvä sellaisena! Kevyempiin katseluhetkiin Cinema Paradiso ja Ryuichi Sakamoto: Coda. Molemmat on ihania!

Essi: Joulua edeltävien kiireiden helpotettua kannattaa panostaa itsensä hemmotteluun. Kuori joulusaunan pehmittämä iho päästä varpaisiin, levitä kasvoille hemmotteleva ja hyväntuoksuinen naamio ja hiero koko vartalolle ja erityisesti jaloille tuhti voide. Laita hyväntuoksuinen kynttilä palamaan tai pari tippaa rauhoittavaa eteeristä öljyä diffuuseriin. Naamion vaikuttaessa voit vaikka katsella jotain Annan vinkkaamista leffoista tai kuunnella Idan vinkkaamaa kirjaa. Tai ehkä haluat kerrankin vain olla tekemättä mitään?

Aino: Ei joulua ilman joululeffaa! Joten ei muuta kun The Holiday ja Love Actually pyörimään. Nämä kaksi leffaa nauttii klassikon maineesta eikä suotta. Kaksi ihan loistavaa joululeffaa, joihin ei kyllästy vaikka katsoisi monta kertaa. Jos näistä ei tule hyvä mieli niin ei sitten mistään! Täydellisen kliseisen joululeffahetken täydentää tietysti glögi, villasukat ja överimakeat suklaakonvehdit. Onnistunut jouluhetki on taattu!

Saana: Vietän yleensä suurimman osan joulusta joko hellan tai pianon ääressä. Mikäli kokkailu on sinullekin tapa rentoutua, suosittelen tarttumaan venyvinä pyhäpäivinä niihin resepteihin, joita arjen hulinassa ei tule tehtyä. Reseptikirjojen selailu jo itsessään on inspiroivaa ja ihanaa ajan vietettä. Joulupäivän kahvipöytään ajattelin kokeilla tätä Nigellan vegaanista suklaa(!)kakkua.

Ida T: Jouluni kuluu usein sohvan ja keittiön väliä kulkiessa. Jossain vaiheessa tulee kuitenkin raja vastaan, eikä enempää herkkuja mahdu vatsaan ja pelkkä loikoilukin alkaa kyllästyttää. Joulupäiviini kuuluukin oleellisena osana myös ulkoilu raikkaassa pakkaskelissä. Joskus on kiva lähteä pienelle kävelylle koko juhlaporukalla, mutta toisinaan myös yksinäinen lenkki koiran kanssa tekee hyvää. Ulkona on ihana fiilistellä jouluvaloja ja kuunnella samalla vaikkapa kivaa podcastia (lemppareita tällä hetkellä: No Filter ja The Minimalists). Pienen happihyppelyn jälkeen fiilis on mahtava.

 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.