Kategoriassa Ruoka

Sugarilaisten suosikkilounaspaikat osa 1

Ida: Mat, Iso Robertinkatu 20-22

”Matin salaatit ovat niin herkullisia, että niitä kasaa lautaselle välillä vähän liikaakin. Lämpimiä ruokavaihtoehtoja on päivittäin tarjolla useampia – mm. artisokkapullat ja kasvislasagne saavat minulta lämpimät suositukset.”

Sylvia: Pompier, Albertinkatu 29 ja Eteläesplanadi 8 (avaa uudelleen ovensa remontin jälkeen keväällä 2017)

”Pompierin mutkattoman herkulliset annokset maistuvat juuri siltä, mitä raaka-aineita niissä käytetään. Keitto + salaatti -lounas (10,30 €) on yksi kaupungin parhaita, ja kasvissyöjän on helppo löytää täältä tasokasta lounasruokaa. Pompierin salaattipöytä lyö melkein kaikki muut monipuolisuudellaan ja kekseliäisyydellään. Hyvä leipä ja levitteet kuuluvat myös hintaan, nam!”

Karita: Kippo, Forum

”Täysin vegaaninen Kippo on luottolounaspaikkani. Tarjolla on superherkullisia leipiä sekä raikkaita smoothieita ja mehuja, joista ei jää ähkyä. Sandwichien mozzarella on mielestäni yksi onnistuneimmista vegaanijuustoista koskaan ja leivät saa myös gluteenittomana – ekstrapisteet chilikastikkeesta! Kippo on helppo valinta kun etsii hyvää, nopeaa ja terveellistä.”

Essi: OmNam, Annankatu 28 B (sisäpiha)

”Aivan Kampin kupeesta pieneltä sisäpihalta löytyvän OmNamin kasvislounas on yksi suosikeistani. Valinnan vaikeus iskee joka kerta, sillä tarjolla on ihanasti maustettuja keittoja, salaatteja ja useita lämpimiä annoksia. Raaka-aineina käytetään pitkälti kauden tuotteita ja kaikki valmistuu OmNamin omassa keittiössä!”

 

 

 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.