Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat

Sugarilaisten suosikkilounaspaikat osa 2

Mistä saa Helsingin parasta lounasta? Nappaa tästä vinkkimme talteen! Aiemmat lounasvinkkimme voit kurkata täältä.

Essi: Pizzeria Via Tribunali, Sofiankatu 4

”Helsingin uusimmassa pizzeriassa tunnelma on kohdillaan! Lounasaikaan rento puheensorina täytti ravintolan ja katselin tiskillä kun pitsat paistuivat massiivisessa uunissa. Jalkojeni vieressä lattialla makoili pizzeriakoira. En ole käynyt Napolissa, mutta tämän perusteella haluaisin ehdottomasti käydä. Ja siis se pizza, sehän oli tietenkin ihan taivaallista!”

Ida: Latva, Korkeavuorenkatu 25

”Latva on minulle ihan uusi tuttavuus ja olen täysin vakuuttunut kahden lounaan jälkeen. Tarjolla on aina kaksi eri lounasvaihtoehtoa; kasvis ja liha- tai kalavaihtoehto, hinta on about kympin, joka on laatuun nähden todella kohtuullinen, ellei edullinen. Lämpimän lounaan lisäksi pöytiin tarjoillaan pieni alkusalaatti ja tarjolla on uunituoretta leipää. Latva on mukavan intiimi ja siellä vallitsee lämmin ilmapiiri, jonka ansiosta lounastauko tuntuu pidemmältä kuin onkaan.”

Saana: Fat Ramen, Lönnrotinkatu 34

”Suuntaan Hietsun hallin Fat Rameniin aina, kun haluan varmasti maistuvan lounaan. Mushroom Umami Ramen on suosikkiannokseni. Se tarjoillaan jättimäisessä kulhossa, ja kaupungin parhaiden ramen-nuudeleiden lisukkeena on muunmuassa sieniä, fenkolia ja versoja. Myös Cauliflower Ramen toimii! Kasvisversiot annoksista ravitsevat ja antavat juuri sopivasti energiaa loppupäiväksi. Hietsun hallissa on lounasaikaan muutenkin kiva kuhina ja kesäaikaan pihalta voi tehdä lounasmatkalla ihastuttavia kirppislöytöjä.”

Sylvia: Hey Poke, Korkeavuorenkatu 4

”Hey Pokeen astuessa tuli heti hyvä fiilis. Rento ja hymyileväinen henkilökunta toivotti aidon lämpimästi tervetulleeksi, ja kertoi tarkemmin konseptista. Long live hyvä asiakaspalvelu!
Hey Pokesta saa nimensä mukaisesti pokeja, eli havajilaisia riisiannoksia kalalla tai tofulla. Annoksen hinta-laatusuhde oli todella kohdillaan ja raaka-aineet maistuivat supertuoreilta. Bonuksena biohajoavat astiat ja ruokailuvälineet! Hey Poke on aika pieni, eli annos kannattaa näin lämpimillä keleillä nauttia mielummin vaikka puistossa.”

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.