Kategoriassa Kulttuuri

Sugarin huhtikuun menovinkit

Huhtikuu ja valoisammat päivät ovat täällä! Nappaa tästä talteen kevätkuukauden kiinnostavimmat menovinkit. 

Messukeskuksen Talvipuutarha täyttyy kiinnostavasta luonnonkosmetiikasta tulevana viikonloppuna. Ohjelmassa on mielenkiintoisia luentoja esimerkiksi aromaterapiasta, probioottisesta ihonhoidosta ja hiusten kasvivärjäyksestä. Messuilta löytyy lisäksi huikeita tarjouksia, sekä Sugarin lempikosmetiikkaa! Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Luonnonkaunis-messut Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarha, Messuaukio 1, launtaina ja sunnuntaina klo 10-17.

Jos vatsan hyvinvointi ja ayurvedinen ruokavalio kiinnostavat, kannattaa osallistua tänä lauantaina 8.4. järjestettävään Happy Healthy Tummy -seminaariin. Seminaarissa ayurvedaläääri Pardaman Sharma ja Ossi Viljakainen Suomen Ayurvedayhdistys ry:stä kertovat suoliston hyvinvoinnista ayurvedan näkökulmasta ja saat vinkkejä hyvinvoivaan suolistoon.

Liput seminaariin maksavat 29 € ja lisäksi tarjolla on ayurvedistä ruokaa 10 € hintaan. Liput myynnissä täällä sekä tilaisuuden alkaessa paikan päällä. Lisätietoja seminaarista täällä.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Upeasta äänenkäytöstään tunnettu jooginen artisti Simrit Kaur Khalsan keikkailee 29.4. Urban Mandalassa. Ennen keikkaa hän pitää yhtyeineen kundaliinijoogaan perustuvan ”The Supreme Sound”-äänenkäyttötyöpajan, jonka kesto on noin 2,5h.

Liput keikalle maksavat 32,50€, äänenkäyttöpajaan 47,50€ ja yhteislippuna 68,50€. Lisätietoja sekä liput löytyvät täältä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.