Kategoriassa Parasta juuri nyt

Sugarin selviytymisvinkit kaamokseen

We can do it! Kaamoksesta voi selvitä hengissä. Lue Sugar-tiimin parhaimmat selviytymisvinkit.

Oona
”Kaamosväsymyksen iskiessä tuntuu houkuttelevalta ajatukselta koteloitua viltin sisälle ja viettää siellä koko talvi. Aion kuitenkin taistella tätä impulssia vastaan ja sopia pimeiden kuukausien ajalle niin paljon sosiaalisia menoja kuin ehdin. Vaikka ajatus kokkausillasta tai glögitreffeistä tuntuisi pitkän työpäivän jälkeen uuvuttavalta, ystävien seurasta saa aina valtavan määrän energiaa varastoon.

Karita
”Minulle kaamosaikana on elintärkeää kulkea ulkona päivänvalon aikaan. Arjessa se tarkoittaa sitä, että lähden töihin vasta, kun aurinko on taivaalla, useimmiten kello 10 jälkeen.”

Sylvia
”Mielestäni kaamoksesta selviää parhaiten hedonismilla. Erityisesti pimeät illat kannattaa ottaa enemmän mahdollisuutena kuin uhkana – koska kello viideltä on jo säkkipimeää, ei loikoilu Netflixin parissa koko loppupäivän aiheuta yhtä paljon omantunnontuskia. Täytän kotini tuoksukynttilöillä ja syön lämittäviä, tulisia ruokia.”

Essi
”Pimeimpään aikaan huomaan kaipaavani hemmottelua. Vähintään kerran viikossa lisään lämpimään jalkakylpyveteen piristävän tuoksuista kylpyöljyä, levitän kasvoilleni kosteuttavan naamion ja tartun lukematta jääneeseen lehteen. Välillä kokoonnumme ystävien kanssa viettämään spa-iltoja.”

Ida
”Tänä talvena aion ottaa kovat (ja aavistuksen tylsät) keinot käyttöön; olen hankinnut kirkasvalolampun ja yritän pitää kiinni säännöllisestä unirytmistä. Panostan myös itseni hemmotteluun; käyn talven aikana pari kertaa kasvohoidossa ja reilun kuukauden välein hierojalla.”

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.