Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi \\ Vastuullinen elämä

Sugarin suosikkikosmetiikka juuri nyt

Live like you preach. Sugar-tiimi rakastaa luonnonkosmetiikkaa. Lue tiimimme suosikkiluomutuotteet juuri nyt!

Karita:
1. Zuii Organic, huulikiillot
Uusin tuttavuuteni ja suosikkini juuri nyt! Rakastan näiden huulikiiltojen nude-sävyjä, joita sekoittelen yhteen toisen suosikkimerkkini, Logonan, huulipunien, kanssa.
2. Madara, Protetecing Hand Cream
Käsivoidekausi on alkanut ja tämä on takuuvarma kuivien käsien kesyttäjä! Yksi parhaimmista käsivoiteista koskaan.
3. Nafha, Kosteuttava ja rauhoittava naamio
Kutsuisin tätä jo kulttinaamioksi! Nafhan naamio löytyy aina matkalaukustani, sillä ihoni ärtyy lentokoneen ilmasta. Tällä naamiolla saan ihoni ja esimerkiksi alkavan näppylän rauhoitettua ennen katastrofia. 

Essi:
1. Madara, Detox Naamio
Olen naamioiden suurkuluttaja, ja tämä löytyy aina kaapistani. Ihoni kaipaa välillä perusteellista syväpuhdistusta enkä ole vielä löytänyt siihen tätä sopivampaa tuotetta. Detox-naamiosta jää todella raikas olo.
2. Zuii Organic, Mango -poskipuna
Ripsivärin ja kulmakynän lisäksi en voisi kuvitella lähteväni kotoa ilman poskipunaa. Zuiin Mango-sävy on täydellisen luonnollinen ja heleä. Ruusun terälehtiä ja jasmiinin nuppuja sisältävä poskipuna ei voi olla muuta kuin ihana!
3.Pai Skincare, Ruusunmarja Kasvoöljy
Pain laadukas ruusunmarjaöljy pääsee käyttööni etenkin talviaikaa, kun iho kaipaa hoivaa ja heleyttä. Yön yli vaikuttava öljy takaa sen, että aamulla iho on selkeästi tasaisempi. Tätä tuotetta on aikoinaan etsitty ulkomaita myöden, joten onneksi se on nykyään helpommin saatavilla. 

Ida: 
1. Everyday Minerals Semi-Matte -mineraalimeikkipohja
Todella hyvä peittävyys, mutta silti luonnollinen meikkipohja. Kun mineraalimeikkipohjaa sutii kolme-neljä kerrosta (pyörivin liikkein), saa peitettyä punaisuuden ja pienet näpyt todella hyvin. Iho tykkää, sillä mineraalimeikeissä ei ole mitään ylimääräistä – vain luonnollisia mineraaleja. 
2. Esse Toner Plus -kasvovesi
Essen probiootteja ja prebiootteja sisältävä kasvovesi on paras koskaan kokeilemani kasvovesi! Saan taltutettua näpyt sen avulla parissa päivässä, kun käytän sitä yhdessä muiden Esse-tuotteiden kanssa. Tähän olen valmis panostamaan. 
3. Björk & Berries Birch Recovery Oil
Nopeasti imeytyvä kasvoöljy on täydellinen yökäyttöön. Kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa ja öljyn sisältämä jojobaöljy hillitsee talintuotantoa. Björk & Berriesin kauniit pakkaukset sopivat esille kylppärin hyllylle. 

 Sylvia:
1. Zuii Organic, Nude -huultenrajauskynä
Tämä sävy soveltuu aivan täydellisesti omien huulteni väriin, levitän sitä koko huuliini. Lopputulos näyttää huolitellulta, vaikkei väriä havaitsekaan kuin läheltä katsomalla. Olin monta vuotta etsinyt täydellista nudepunaa ja nyt se vihdoin löytyi!
2. Dabba Mesiangervo -kukkaissuihke
Kasvojen pesemisen jälkeinen kiristävä tunne poistuu välittömästä tällä Dabban suihkeella. Suihkaisen tuotetta kasvoille ennen kasvovoiteen levittämistä, joka rauhoittaa ihoani todella tehokkaasti. Täydellinen tuote myös lennoilla!
3. Sante Brilliant Care -tehohoitoaine
Santen tehohoitoaine on ihanan paksua ja lempeän tuoksuista. Superpaksut ja kuivat hiukseni kaipaavat erityistehokkuutta, ja tämä ehdottomasti lunastaa lupauksensa pehmeistä hiuksista. Moni ystäväni on myös hurahtanut kyseiseen hoitoaineeseen.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.