Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Sugarin vinkit lockdownista selviytymiseen

Jos korona-ahdistus ja väsymys nostavat päätään uusien rajoitusten, suositusten ja sulkujen myötä, tutustu Sugarilaisten vinkkeihin etätyön helpottamiseen ja kotona viihtymiseen.

Lyhyt treeni aamulla, lounaalla tai illalla Youtube-staran tahtiin luo kivaa ja sosiaalisen tuntuista vaihtelua päivään. Kokeile esimerkiksi jotain näistä Saanan testaamista tunneista, joista löytyy vaihtoehtoja 10 min treenistä pidempiin joogatunteihin:

Yoga with Adriene tarjoaa ilmaisia joogatunteja omalla Youtube-kanavallaan ja myös huippumalli Sanna Vloetin pilatestunneista pääset nauttimaan Youtuben välityksellä. Laura Rosillan treenivalikoimasta löydät tehokkaita treenejä, mm. Hiitin ja Tabatan merkeissä.

Saana suosittelee myös tekemään pienen kävelylenkin työpäivän päätteeksi podcastin tahtiin tai läheisen kanssa puhelimessa samalla jutellen. Näin ajatukset siirtyvät työpäivästä vapaalle.

Essi muistuttaa taukojen merkityksestä ja kehottaa lempeyteen myös itseään kohtaan. ”Kotitoimistolla kannattaa muistaa pitää säännöllisiä taukoja ja haukata happea vaikka sulavat lumet ja liukkaat tiet eivät ulkoiluun houkuttelisikaan.”

Yes Girlien Loving kindness eli rakastava ystävällisyyden meditaatio on ihana tapa harjoittaa meditaatiota ja sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Harjoitus kohentaa meidän ihmissuhteita, mutta ennen kaikkea suhdetta itseemme.

Tämä Eeva Kolun kirjoitus muistuttaa siitä, että meistä monella on samanlaisia fiiliksiä vaikka joskus voi tuntua, että vain itsestä tuntuu pahalta.

Essi ja Saana nauttivat myös siitä, että kotitoimistopäivinä voi nukkua hiukan pidempään.

Nooralla on tapana aloittaa uusi päivä urheillen. ”Treenit vaihtelevat joogasta hiihtoon, juoksuun tai sisäpyöräilyyn, tärkeintä on ottaa aikaa itselleen ennen päivän askareisiin hulahtamista.”

”Luottokehonhuoltopaikaltani HUHilta on juuri ilmestynyt uusi hyvinvointisovellus, jossa on treenien lisäksi kuukausihaasteita, taukojumppaa ja asiantuntijoiden kokoama tietopankki kehon hyvinvoinnin tueksi. Mikä parasta, tämä sovellus on saatavilla myös yrityskäyttöön, eli voit vinkata palvelusta työnantajallesi ja saada sovelluksen käyttöön osana työhyvinvoinnin palveluita.”

Myös MyBnB Live tarjoaa erilaisia treenejä kotona tehtäväksi ja tauon voi ottaa vaikkapa saman kanavan hyvinvointivinkkien parissa. Jos kaipaat uutta kuunneltavaa lenkeille, etsi Spotifysta muiden käyttäjien treenisoittolistoja. Pelitkin voivat tarjota mukavaa ajanvietettä ja palapelit vievät mennessään, entä oletko kokeillut Wired -lehden viralliseksi ”Lockdown peliksi” nimittämää Among us -pakohuonepeliä?

Harjoittelijamme Helmi kannustaa myös ulkoiluun ja läheisten (etä-)seurasta nauttimiseen. ”Terveellisen ruoan lisäksi pitää tietenkin muistaa myös lempiherkut sohvan nurkassa löhöten.”

Hyvä ja ravitseva ruoka on kaikkien Sugarilaisten mielestä yksi parhaista tavoista tukea omaa hyvinvointia. Saat helpotusta arkeen ja vältät kontakteja tilaamalla ruoat kotiin Anton&Anton ruokakassi tai valmisruokakassipalvelun kautta. Muista myös tukea paikallista suosikkiravintolaasi, mikäli se tarjoaa ruokaa kotiin kuljetuksella tai noudettuna.

Anna vinkkaa tukeutumaan läheisiin myös mikäli työstressi tai ahdistus alkaa nostaa päätään. ”Jos joku työtehtävän tekeminen tai siihen ryhtyminen ahdistaa niin soita jollekin rakkaalle ja aloita työ ihan parilla vaiheella samalla kun juttelette. Näin iso stressimöykky jää lempeän rakkauden alle. Itse soittelen isälleni ja jaaritellaan ei-mistään – best ja toimii.”

Myös uutisten lukemisesta on sallittua pitää välillä taukoa.

Huikatkaa mitkä on teidän parhaimmat keinot selviytyä tulevan koronasulun yli ja muistetaan, että ollaan tässä yhdessä, vaikka ollaankin erikseen suurimmaksi osaksi.

Sugarilaiset ovat joustavasti etätöissä ja showroomilla noudatetaan hallituksen kokoontumisrajoituksia. Nettishowroomimme palvelee 24/7 ja toimitamme medialle ja vaikuttajille tuotenäytteitä inspiroimaan ja tuomaan iloa toiveidenne mukaisesti. Jos haluat vierailla showroomillamme, muistathan sopia ajan etukäteen.

Kuvitus: United Nations COVID-19 response

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.