Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi \\ Vastuullinen elämä

Luomuna auringossa

Tiesitkö vielä eläväsi Suurta Luomu Aurinkotuotteiden Kesää 2016?

Nyt ei ole enää mitään syytä olla testaamatta ihania luomu sarjojen aurinkotuotteita suojaksi kesäiholle. Luomu aurinkovoiteisiin kohdistuu oikeutettujakin epäilyjä fysikaalisen suojan iholle jättämän valkoisen värin vuoksi, mutta tänä kesänä kenenkään luomu-suojautujan ei tarvitse enää esiintyä naama valkoisena tai tehdä muitakaan kompromisseja. Monelta uudelta luomu aurinkosuojalta voi saada kaiken: täydellisen suojan, ihania tuoksuja, miellyttävän, helposti levittyvän koostumuksen ja kultaisen sädekehän pään ympärille.

Luonnollisten aurinkosuojavoiteiden suoja perustuu fysikaalisiin filttereihin, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta. Pieniä nanopartikkeleita sisältämättömistä tuotteista ei imeydy arveluttavia tai vähän tutkittuja ainesosia omaan kehoon taikka ympäristöön.

Tässä kolme kokeilun arvoista Sugar-suosikkia:

Herkkäihoisen Aloedermal-sarja aurinkotuotteineen on Suomessa uusi italialais-tuttavuus. Aurinkosuojan tuotteille antaa afrikkalainen mucuna-kasvin uute, joka myös edistää ihon oman pigmentin muodostumista. Plussaa Q10-koentsyymistä, joka hellii ikääntyvää ihoa.

Biarritzista kotoisin oleva ranskalaissurffareiden Algamaris-merkki ihastuttaa monipuolisella valikoimallaan eri tehon suojavoiteita, ihastuttavalla after sun -kaksikolla sekä vesipedon aurinkovoidepuikolla. Testaa ainakin kookoksen tuoksuiset ja niin kauniisti levittyvät SPF30-tuotteet kasvoille ja vartalolle!

Heikkona öljyihin? Biosoliksen uudet hoitavat aurinkotuotteet perustavat aurinkosuojansa kasviöljyihin, kuten karanja-, viinirypäleensiemen- ja seesaminsiemenöljyyn. Testaa viimeistään loppukesästä Biosolis Aurinkoöljy SPF20, joka käy levitettäväksi myös palmikkosi suojaksi.

Älä kävele aurinkosi ohi.

Tervetuloa kesä ja pisamat!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.