Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Syksyn sarjasuositukset

Kokosimme listan parhaista sarjoista niitä iltoja varten, kun tekee mieli jäädä viinilasin ja jätskikulhon kanssa kotisohvalle.

ISSUES – ”Pilot” (Freeform/John Medland)
MEGHANN FAHY, KATIE STEVENS, AISHA DEE

The Bold Type

Kolme nuorta naista pääsee töihin fiktiivisen lifestyle-lehden toimitukseen ja seikkailee muodikkaissa vaatteissaan ja korkokengissään New Yorkissa. Kuulostaako liiankin tutulta? The Bold Typen alkuasetelma näyttää ensivilkaisulla tusinatavaralta. Päästyäni toisen jakson loppuun olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt. Vaikka tarina noudattaakin usein saippuasarjamaista kaavaa, vaikuttaa siltä, että sarjan tekijät yrittävät tietoisesti romuttaa nuoriin naisiin sekä naistenlehtiin liittyviä myyttejä. Päähenkilöt ovat kunnianhimoisia, mutta eivät puukota toisiaan selkään – tyypilliset kissatappelu-juonenkäänteet loistavat poissaolollaan ja ystäväporukka pitää oikeasti toistensa puolia. Lehden päätoimittaja on kunnioitusta herättävä ja karismaattinen, mutta ei mikään omia alaisiaan tyrannisoiva Miranda Priestly. Erityisesti sarja saa minulta pisteitä siitä, että päähenkilöt ihan oikeasti tekevät töitä sen sijaan, että ura olisi pelkkä sivujuonne romanttisten seikkailujen mausteena (looking at you, Carrie Bradshaw).

-Oona

White Gold

Sarjassa seikkailee häikäilemätön myyntimies Vincent Swan, jota näyttelee Gossip Girlistä tuttu Ed Westwick (Chuck Bass). Työtiimin kaksi muuta jäsentä, Brian Fitzpatrick (James Buckely) ja Martin Lavender (Joe Thomas), ovat toivottomia, mutta huvittavia yrittäessään pysyä mukana Vincentin aggressiivisessa myyntitahdissa. Tapahtumat sijoittuvat 1980-luvun Essexiin ja sarjassa on onnistuttu luomaan sen ajan tunnelmaa niin roolihahmoihin, kuin ympäristöönkin. Päähenkilö Vincent on mielenkiintoinen ja arvaamaton. Hän ei kaihda keinoja saada tahtoaan läpi, oli kyse sitten töistä tai rakkaudesta. Pidän erityisesti kuvaustavasta, jota sarjassa on käytetty. Katsojat viedään lähelle tapahtumia ja Vincent Swan ottaa aktiivisesti kontaktia ja puhuu kuin suoraan minulle kotisohvalleni. Röyhkeä komedia saa katsojan hykertelemään ja ainakin itse kaipaisin jatkoa tälle sarjalle!

-Mara

 

Insecure

HBO:n Insecure on hauskin sarja vähään aikaan – en muista milloin olisin viimeksi huutonauranut telkkarin edessä. Girls-henkinen sarja seuraa ystäväkaksikko Issan (Issa Rae) ja Mollyn (Yvonne Orji) seikkailuja ja sekoiluja Los Angelesissa. Rakastan sarjoissa ronskia witty -huumoria ja samaistuttavaa epävarmuutta elämän kiemuroista koska oikeasti, kuka jaksaa tai pystyy olemaan täydellinen koko ajan. Sarjan yksi noteerattava aspekti on myös sen musiikkikuratointi, jonka takana on mm. Raphael Saadiq ja itse queen Solange.
Insecurea on myös hehkutettu paljon, koska sarjan pääosia esittävät virkistävästi afroamerikkalaiset näyttelijät. Hienosti luodut hahmot ovat aitoudessaan vihattavia, rakastettavia, hauskoja ja kaiken puolin ihania. 

-Sylvia

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.