Kategoriassa Kulttuuri

Tammikuun parhaat menovinkit

Vuosi 2018 alkaa kiehtovilla dokkareilla, kalifornialaisella designilla ja puusaunan lämmöllä. 

Docpoint 29.1. – 4.2.

Helsingin dokumentaarisen elokuvan festivaali tulee taas, ja ohjelma on täynnä niin kiinnostavia leffoja, ettemme oikein tiedä, mistä valita. Taidamme ostaa liput ainakin ruotsalaisesta rap-artisti- ja queer-ikoni Silvanasta kertovaan leffaan, Between Land and Sea -surffidokkariin ja Step-elokuvaan, joka kuvaa nuoren naisryhmän valmistautumista tärkeään tanssikilpailuun.

Sugar Helsinki Menovinkit

California: Designing Freedom 4.3. saakka Designmuseossa

Lontoosta lähtöisin oleva kiertonäyttely tuo kalifornialaisen muotoilun Designmuseoon ja seurailee kalifornialaisen designin kehitystä 60-luvun hippikulttuurista Piilakson tech-maailman nousuun. Yhdysvaltojen länsirannikon muotoilu vaikuttaa voimakkaasti maailmanlaajuiseen muotoilukulttuuriin ja myös lähes jokaisen suomalaisen arkeen esimerkiksi teknologian kautta. Designmuseon näyttely pohtiikin, miksi tietyt alueet ovat luovien ideoiden syntymiselle erityisen otollisia.

Sugar Helsinki Menovinkit

Kaurilan sauna

Vanhassa Meilahdessa sijaitsevassa Kaurilan yleisessä saunassa pääsee rentoutumaan perinteisen puukiukaan pehmeissä löylyissä. Saunalla on maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin yleisiä lenkkisaunavuoroja ja tilaa voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Kaurilan sauna valmistaa ja myy myös omaa eettistä ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, ooh!

Tsekkaa myös Sugarin muut saunasuosikit.

Sugar Helsinki Menovinkit

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.