Kategoriassa Kulttuuri

Tammikuun parhaat menovinkit

Vuosi 2018 alkaa kiehtovilla dokkareilla, kalifornialaisella designilla ja puusaunan lämmöllä. 

Docpoint 29.1. – 4.2.

Helsingin dokumentaarisen elokuvan festivaali tulee taas, ja ohjelma on täynnä niin kiinnostavia leffoja, ettemme oikein tiedä, mistä valita. Taidamme ostaa liput ainakin ruotsalaisesta rap-artisti- ja queer-ikoni Silvanasta kertovaan leffaan, Between Land and Sea -surffidokkariin ja Step-elokuvaan, joka kuvaa nuoren naisryhmän valmistautumista tärkeään tanssikilpailuun.

Sugar Helsinki Menovinkit

California: Designing Freedom 4.3. saakka Designmuseossa

Lontoosta lähtöisin oleva kiertonäyttely tuo kalifornialaisen muotoilun Designmuseoon ja seurailee kalifornialaisen designin kehitystä 60-luvun hippikulttuurista Piilakson tech-maailman nousuun. Yhdysvaltojen länsirannikon muotoilu vaikuttaa voimakkaasti maailmanlaajuiseen muotoilukulttuuriin ja myös lähes jokaisen suomalaisen arkeen esimerkiksi teknologian kautta. Designmuseon näyttely pohtiikin, miksi tietyt alueet ovat luovien ideoiden syntymiselle erityisen otollisia.

Sugar Helsinki Menovinkit

Kaurilan sauna

Vanhassa Meilahdessa sijaitsevassa Kaurilan yleisessä saunassa pääsee rentoutumaan perinteisen puukiukaan pehmeissä löylyissä. Saunalla on maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin yleisiä lenkkisaunavuoroja ja tilaa voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Kaurilan sauna valmistaa ja myy myös omaa eettistä ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, ooh!

Tsekkaa myös Sugarin muut saunasuosikit.

Sugar Helsinki Menovinkit

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.