Kategoriassa Parasta juuri nyt

Tammikuun soittolista

Kaipaatko päivitystä soittolistoillesi? Ota sugarilaisten tämän hetken suosikkibiisit kuunteluun ja löydä uusia lemppareita.

Pariisin Kevät – Kuume

On aina erityisen ilahduttavaa löytää uutta, hyvää suomalaista musiikkia! Pariisin Kevät -bändin soundi on kehittynyt todella paljon alkuvuosien (sympaattisen) kotikutoisesta fiiliksestä. Viime vuonna ilmestyneeltä yhtyeen uusimmalta albumilta löytyy monta loppuun asti hiottua, koukuttavaa biisiä. Albumin nimikkobiisi Kuume sopii täydellisesti näihin päiviin, kun lähestyvän kevään voi jo hetkittäin aistia ilmassa (kunnes yllättävä lumimyrsky palauttaa maan pinnalle). Kannattaa antaa myös melankolisemmalle, mutta ah-niin-kauniille Vielä vähän matkaa tähtiin -biisille mahdollisuus.

– Oona

Amandla Stenberg – Let My Baby Stay

Näyttelijä ja laulaja Amandla Stenbergin heleä ääni ja biisin pehmeä keinuttava rytmi tuo levollisen ja positiivisen olon joka kerta. Tämä biisi on tosin aika lyhyt!

– Sylvia

Thunder Jackson – Guilty Party

Kyselin hetki sitten omassa blogissani biisisuosituksia alkaneeseen vuoteen, sillä olen lopen kyllästynyt omiin soittolistoihini. Mulle suositeltiin Thunder Jacksonin Guilty Partya, joka on niin hyvä, että menee kylmät väreet. Todella tarttuva biisi ja sopii hyvin mun toimistomusiikkia-soittolistalle – se ei häiritse keskittymistä, mutta sitä kuunnellessa saa hyvän moodin päälle. Tämän kappaleen perusteella en malta odottaa, että salaperäiseltä kaksikolta tulisi uutta musiikkia.

– Ida 

Beck – Tropicalia

Pimeän ja kolean vuodenajan vastapainoksi kajareista kajahtaa lämpimät soundit. Beckin Tropicalia on tästä malliesimerkki. Myös mikä tahansa bossanova-biisi ajaa saman asian. Jännittyneet hartiat tipahtavat automaattisesti rentoon tilaan ja mieli vaeltaa lämpimämpiin maisemiin.

– Saana

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.