Essi Sugar Helsinki
Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Tapaa Sugar-tiimi: Essi, PR Manager

”Käsitykseni Sugarista ei ole vuosien saatossa muuttunut lainkaan, vaan sama inspiroiva ja lämminhenkinen fiilis välittyy yhä. Aloitin Sugarissa harjoittelijana estenomiopintojeni aikana ja viime syksynä pääsin osaksi ihanaa tiimiä. Koen, että muutama onnekas sattuma, kosmetiikka-alan tausta ja kokemus sekä luontainen kiinnostus seurata trendejä ovat ohjanneet minut tekemään juuri tätä työtä mitä nyt teen. En tällä hetkellä voisi kuvitella itselleni mielekkäämpää paikkaa työskennellä.

Pidän siitä, että Sugarilla päivät ovat hyvin vaihtelevia enkä aamulla tiedä mitä työpäivä tulee pitämään sisällään. Päivittäin keskustelen ja meilailen paljon kosmetiikasta ja eri tuotteista, sekä tapaan toimittajia ja bloggaajia. Inspiroivien ja kiinnostavien brändien kanssa on palkitsevaa työskennellä ja samanlaiset arvot ovat tärkeä yhdistävä tekijä. Arvostan kovasti sitä, että voin seisoa kaikkien edustamiemme tuotteiden takana ja käytän niistä useita itsekin päivittäin. Tsemppaava ja lämmin työilmapiiri merkitsee myös paljon, ja olenkin saanut ympärille mitä ihanimman tiimin.”

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Ekologisuus on ujuttautunut elämääni osa-alue kerrallaan, ja yksi esikuva on ehdottomasti isosiskoni. Hänen jalanjäljissään olen aina pyrkinyt tekemään laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja ja miettimään valintojani niin päivittäisissä ruokaostoksissa kuin pitkäaikaisempien hankintojen suhteen. En ole koskaan liiemmin välittänyt etenkään punaisesta lihasta, joten omilleni muutettuani oli luonnollista pistää oma ruokafilosofia uusiksi. En käytä luonnonkosmetiikkaa ainoastaan ekologisuuden nimissä, vaan koen niiden oikeasti sopivan minulle hurjan paljon paremmin. Kuvittelin joskus etten koskaan tulisi löytämään tarpeitani täyttäviä, luonnollisia vaihtoehtoja esimerkiksi hiustuotteista ja värikosmetiikasta. Onneksi nämä kuvitelmat ovat osoittautuneet vääriksi!

Kivointa työssäsi?

Olen onnekkaassa asemassa sen suhteen, että Sugarin arvot vastaavat omiani, ja minulla on ympärilläni mitä parhain ja kannustavin tiimi. Opin heiltä päivittäin uutta! Tarinat yritysten taustalla ovat pitkään kiehtoneet minua ja inspiroidun valtavan paljon asiakkaistamme ja heidän brändeistään. Tämän lisäksi tapaan työssäni päivittäin toimittajia ja bloggaajia jotka tekevät työtä suurella intohimolla ja sydämellä. Näistä tapaamisista saan paljon ideoita ja energiaa omaan työskentelyyni.

Suosikkituotteet Sugarilla

Olen tutustunut upeisiin brändeihin ja jokaisella on takanaan oma mielenkiintoinen ideologia. Hynt Beautyn peitevoide on ylittänyt kaikki odotukseni ja se on parhain koskaan testaamani. Kovimmilla pakkasilla turvaudun Kivvin herkullisiin huulimarmeladeihin, sillä kaikki huulivoiteet eivät todellakaan riitä kosteuttamaan rutikuivia huuliani. Osmian kynttilöiden tuoksu leijailee usein showroomillamme ja Nord-T:n teet piristävät mukavasti työpäivän lomassa.

Guilty pleasure?

En tiedä rentoudunko missään niin hyvin kuin aurinkoa ottaessani. Tiedostan riskit, mutta auringon lämpöä ja vieno tuulenvire mereltä saavat minut lähes meditatiiviseen tilaan. Kesällä hakeudun aurinkoon aina kun se on mahdollista.

Anna yksi kauneusvinkki

Panosta ihonhoitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin! Luonnonmukaiset kosmetiikkatuotteet hoitavat ihoa aidosti eivätkä synteettisten tuotteiden tapaan anna hetkellisesti sileää pintaa.

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Olen melko tyypillinen tunnollinen neitsyt, joka huomaa pienimmätkin yksityiskohdat. Aloitan monesti työskentelyn ja järjestämisen pienistä yksityiskohdista ennen suurempiin kokonaisuuksiin siirtymistä.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Ostaisin viikonlopuksi kauniin kukkakimpun Wild Thingsistä ja hakisin lopuilla rahoilla sushia illaksi.

Lempiemoji?

?

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.