Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki

Tapaa Sugar-tiimi: Karita, Head of PR

”Rakastan luoda uutta ja sitä Sugar minulle on aina ollut, uuden luomista. Ennen Sugaria en ollut työskennellyt PR-toimistossa päivääkään, minkä olen nähnyt aina plussana. Mielestäni yritys voi olla mitä tahansa ja näen myös Sugarin hybridinä, joka voi olla PR-toimisto, media, oma tuotesarja tai mitä tahansa. Perustaessani Sugarin halusin ennen kaikkea osoittaa, että vastuullisilla arvoilla on mahdollista tehdä kannattavaa liiketoimintaa. En voisi itse työskennellä yrityksessä, jonka toimintatavat eivät kestä päivänvaloa.

Sugarissa minulle on aina ollut tärkeää pehmeät työtavat, mikä tarkoittaa nelipäiväistä viikkoa, pitkiä lomia, vapautta tehdä työtään miten parhaaksi näkee sekä hierarkiatonta tiimiä. Työntekijät ympärilläni ovat aina olleet mielettömiä, lahjakkaita, inspiroivia heittäytyjiä. Jokainen työntekijä ja harjoittelija on ollut oma persoonansa, jolla on ollut tärkeä vaikutus siihen, millainen Sugar on juuri nyt.”


Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?
Olen saanut ekologisen maalaisjärjen perintönä kotoa, jossa esimerkiksi kierrättäminen oli aina itsestäänselvyys (onneksi kiltti äitini hoiti useimmiten kompostorin käytön). Työskennellessäni toimittajana aloin erikoistua pikkuhiljaa vastuullisuuteen ja kirjoitin paljon juttuja eettisestä muodista sekä kauneudesta. Ja sitten syntyikin Sugar!

Kivointa työssäsi?
On ollut mieletön kokemus luoda jotakin aivan uutta tyhjältä pöydältä ja nähdä, miten jokin asia, joka joskus oli vain ajatus on visualisoitunut maailman parhaimmaksi PR-toimistoksi. Olen onnekas kun olen saanut ympärilleni niin uskomattoman taitavan tiimin, joiden kanssa on vielä kaiken lisäksi hauskaa. Pidän myös todella paljon asiakkaidemme tapaamisesta, on superinspiroivaa jutella yrittäjien kanssa, jotka toteuttavat omaa intohimoaan.

Suosikkituotteet Sugarilla
Lähes mahdoton kysymys, sillä olen umpirakastanut kaikkiin Sugarin brändeihin! Juuri tällä hetkellä suosikeiksi ovat nousseet Tabitha James Kraanin kuivashampoo tummille hiuksille (puuterimuotoinen tuote ei ole kuivashampoille tyypillisesti voimakkaan tuoksuinen eikä sotke värillään), kaamokseen sopiva, aivotoimintaa ruokkiva Living Nutritionin Gognitive -ravintolisä sekä Nord-T:n maailman kauneimmat ja maultaan herkullisimmat vihreät teet.

Guilty pleasure?
Syön karkkia lähes joka päivä.

Anna yksi kauneusvinkki
Kaikista parasta on luonnonkauneus. Unohda tekoripset, contouringit ja paksut parfyymikerrokset. Toisaalta, jos ne ovat juttusi, go for it!

Mikä on horroskooppimerkkisi
Olen stereotyyppinen, yliherkkä rapu, joka imee itseensä kaikki ympäristön fiilikset. Itkin pienenä tovin kun kuulin olevani rapu, mutta nykyisin olen asian kanssa sujut.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.