Mariela Sarkima
Kategoriassa Parasta juuri nyt

TAPAA SUGAR -TIIMI: MARIELA, PR MANAGER

Olen tehnyt Sugarin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan kirjoittaessani kauneusjuttuja lehtiin ja tuottaessani video- ja blogisisältöjä sekä erilaisia hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä tapahtumia. Olen aina tykännyt Sugarin meiningistä ja miettinyt, että olisipa joskus hauska työskennellä tuollaisessa tiimissä! Kuinka ollakaan, alkuvuodesta kävi ilmi, että kahden Sugarilaisen äitiyslomien väliin oli jäämässä muutaman kuukauden mittainen kolo, johon tarvittiin kauneusalan osaajaa avuksi. Itselläni ei ollut mitään isompaa projektia työn alla keväälle, joten huikkasin itseni haastatteluun! Ja niinhän siinä kävi, että nyt olen osa ihanaa Sugar-tiimiä ja toimin kauneusbrändien PR Managerina loppukesään saakka.

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Ekologisemmat elämänarvot niin työssä kuin yksityiselmässä alkoivat kutitella 2012 paikkeilla, mutta vasta pari vuotta tuon jälkeen aloin todella kiinnittää niihin huomiota jokapäiväisessä elämässäni. Henkilökohtainen muutos kestävämmän elämäntyylin saavuttamiseksi on vienyt vuosia ja edelleen koen olevani valinnoissani opin tiellä.

Kivointa työssäsi?

Monipuolisuus ja se, että olen urani aikana päässyt tapaamaan niin huikeita ihmisiä. On ollut ilo tehdä töitä kauneusasianaisena niin laaja-alaisesti jo yli 20 vuoden ajan, koen olevani moderni puuha-Pirkko! Rakastan projektien kehittämistä ja oikeiden ihmisten toisiinsa yhdistämistä, nuo ovat vahvuuteni. On myös ihanaa saada jakaa kaikkea tätä mitä olen oppinut ja kokenut.

Suosikkituotteet Sugarilla

Flow Cosmeticsin uudet chakra-tuotteet ovat ihan mielettömiä! Joogaohjaajana ja maailman viisausperinteiden intohiomoisena tutkijana chakrat ovat itselleni varsin tuttuja. Olen myös ihastunut Zuiin päivettynyttä hehkua kasvoille tuovaan Zuii Organicin Flora Luminising Créme Saturn -hohdevoiteeseen. Tässä on todellinen täsmätuote kasvojen ihon heleyttämiseen talvikauden jälkeen! Vakkaripiristäjäni aamuisin on jo vuosia ollut Weledan Citrus-sarja, jonka kermainen pesuvaahto ja vartalovoide todella herättävät ja raikastavat kehon ja mielen uuteen päivään.

Guilty pleasure?

Only pleasure, not guilty ja se on Tony’s Chocolonelyn Dark Almond Seasalt -suklaa. Kun avaan levyn, otan ensimmäisenä sen ”keskipalan”, joka on kaikista isoin…! Ok, GUILTY! 😀

Anna yksi kauneusvinkki.

Olen nyt reilun vuoden verran käyttänyt silmämeikin tekemiseen ”akvarellitekniikkaa”, eli levitän luomivärit kostealla, lähes märällä siveltimellä. Käytän levittämiseen kerrostustekniikkaa pandasilmien välttämiseksi! Näin luomiväripinnasta saa todella tasaisen ja kestävän. Olen testannut tekniikan toimivuutta lähinnä itselleni eri tilaisuuksissa ja tilanteissa. Taannoin meikkasin Iina Kuustosen Venla-gaalaan, ja tekniikka toimi täydellisesti myös näyttävään gaalameikkiin punaiselle matolle! Parhaiten luomelle liukuvat himmeästi hohtavat ja kunnon metallihohtoiset luomivärit. Mm. Lily Lololta löytyy huikea määrä irtoluomivärisävyjä sekä puristeluomivärejä, joilla voi loihtia joko hillityn luonnollisen päivämeikin, tai katseet kääntävän statement-silmämeikin iltaan.

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Rapu, nousevista ja laskevista ei ole mitään hajua! Olen juhannuslapsi, joka peruuttaa pyrstö edellä puuhun, sanoi äitini joskus.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Laittaisin säästöön. Olen aina ollut huono säästämään, mutta haluaisin opetella manageroimaan tätä puolta itsessäni paremmin. Haluaisin joskus osallistua Terhi Majasalmen Vauras Nainen, tai Mimmit sijoittaa -tyttöjen tapahtumiin, oppiakseni aiheesta lisää.

Lempiemoji?

✨💖✨

 

* Osa linkeistä affiliate-linkkejä. 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.