Mia Frilander Sugar Helsinki
Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Tapaa Sugar-tiimi: Mia, PR Manager

”Listasin viime kesänä vihkoon salaisia ja vähemmän salaisia tulevaisuuden haaveitani:

Opi vinyasa-nosto astangajoogassa. Löydä täydellinen leotard-haalari. Työ Sugarilla. 

En enää ikinä kutsu manifestoimista huuhaaksi, sillä täällä sitä nyt ollaan. Ihana Essi jäi äitiyslomalle ja minulle avautui unelmieni työ.

Tutustuin Sugariin ensin bloggaajana ja sitten kauneustoimittajana. Pr-toimiston eettiset, ekologiset ja lempeät arvot tekivät heti vaikutuksen (perjantait ovat aina etäpäiviä!). Sugar on työpaikka kuin suoraan utopistisista haaveistani. Se on esimerkki siitä, että tuloksellista työtä voi tehdä ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Mielestäni tämä on tulevaisuuden tapa tehdä töitä, sillä meidän pitää ymmärtää, että ellei resursseja vaalita, ne loppuvat.”

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Aloin toden teolla miettiä, minkälaisen jäljen haluan maapallolle jättää, kun päätin vähän päälle parikymppisenä perustaa muotiblogin. Opiskelin muodin tutkimusta Tukholmassa ja rakastin vaatteita, mutten halunnut kirjoittaa perinteistä muotiblogia. Niitä leimasi tuolloin räikeä pikamuodin pikakulutus, joka ahdisti. Ensimmäisessä blogissani aloin haparoiden pohtia omaa kuluttamistani ja suhtautua yhä kriittisemmin pikamuotiin. Tuolloin kiinnostuin myös luonnonkosmetiikasta – ensisijaisesti sen takia, etten halunnut käyttää eläinkokeilla testattuja tuotteita.

Kun aloitin Musla-blogiin kirjoittamisen, missioni oli kirkastunut: haluan jutuillani inspiroida ihmisiä kuluttamaan harkitummin, ostamaan käytettyä ja kunnioittamaan ympäristöä.

Kivointa työssäsi?

Tunne siitä, että minulla, työkavereillani ja brändeillä, joille teemme töitä on sama tavoite: muuttaa maapalloa vähän paremmaksi paikaksi – oli se sitten vege-nakkien tai ympäristöystävällisen sampoon avulla.

Suosikkituotteet Sugarilla

Olen hyvä hermoilemaan, ja Frantsilan Tyyneyden tipat ovat olleet käytössäni jo vuosia. Kun käyn ylikierroksilla, tiputan pari tippaa yrttiuutetta vesilasiin ja muistan taas iloita siitä, että kaikki on hyvin, eikä kukaan ole kuollut. Rakastan myös Frantsilan Aura-parfyymiöljyn mielialaa kohottavaa tuoksua.

Viime aikoina olen innostunut Weleda Baby-sarjan tuotteista. Käytän sarjan hellävaraista Calendula-kylpyainetta. Purkissa lukee Mieto kylpyaine auttaa lasta rauhoittumaan aktiivisen päivän jälkeen. Kyllä kiitos, sanoo tämä kolmekymppinen! Iästäni huolimatta tunnen itseni kylvyn jälkeen tyytyväiseksi Weleda Babyksi.

Urtekramin tuuheuttavaa Rasul-sampoota olan käyttänyt vuosikausia. Mikään sampoo ei tee ohutta tukkaani yhtä kuohkeaksi.

Guilty pleasure?

Huono ysärimusiikki. Rakkauteni eurodancea kohtaan eskaloitui pari vuotta sitten niin paljon, että kävin jopa We Love the 90s -festareilla Scooterin keikalla. 

Anna yksi kauneusvinkki.

Ota C-vitamiiniseerumi käyttöön. Se on tehnyt ihostani niin paljon hehkuvamman, tasaisemman ja elinvoimaisemman näköisen. Murumurun C-vitamiiniseerumi on hyvä! 

Paras meikkikikkani on koko huulten värittäminen omien huulten sävyisellä kynällä. Se saa ne näyttämään luonnollisen I woke up like this pulleilta!

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Olen tyypillinen neitsyt: ylianalysoiva, perfektionisti, ahkera. Piti oikein googlata, mitä hauskaa neitsyestä sanotaan. Ahaa, kiinnostumme kuulemma oudoista asioista! Itse harrastan salsa-tanssia, löydän itseni usein villien mummojen seurasta ja aion kesällä perehtyä biodynaamiseen viljelyyn.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Ostaisin pullon samppanjaa ja järkyttävän määrän savustettuja katkarapuja Vanhasta Kauppahallista. Molemmat saavat minut poikkeuksetta hyvälle tuulelle.

Lempiemoji?

Nerd Face on Apple iOS 12.2

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.