Kategoriassa Sugar vibe

Tapaa Sugar- tiimi, Ona, Junior PR Manager

Olen tehnyt Sugarin kanssa pitkään yhteistyötä – ja haaveillut aina pääseväni kurkistamaan toimiston arkeen. Tein Sugarille harjoittelun vuonna 2021 ja tänä syksynä pääsin osaksi tiimiä! Aloitin vuoden pestin Junior PR Managerina, ja en voisi olla iloisempi uudesta työpaikastani. Kannattaa puhua unelmista ääneen (ja kirjoittaa ne ylös) niin ne saattavat hyvinkin käydä toteen. <3

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Pääsin työkeikalle Tokioon vuonna 2015 ihanan Kirsi Pyrhösen kanssa, jolta opin silloin kaikennäköistä uutta hyvinvointiin ja vastuullisuuteen liittyen. Sen jälkeen aloin kiinnostumaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhä enemmän, ja rakastan yhä oppia kokoajan lisää. Vaikka olen kasvanut ja muuttunut vuosien varrella paljonkin – kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sitä kautta myös ekologisuus ovat minulle tärkeitä asioita.

Kivointa työssäsi?

Rakastan luovaa ideointia – minusta on ihanaa vaihdella ideoita työkavereiden kanssa ja päästä joskus myös toteuttamaan niitä villimpiäkin kokonaisuuksia.

Suosikkituotteet Sugarilla

Niitä on paljon! Kosmetiikan puolelta rakastan esimerkiksi Whamisan kasvosuihkeita ja kuorintalappuja. Mossan Glow Cocktail- kasvoöljy tuoksuu taivaalliselta ja on täydellinen Gua Shailuun. Frantsilan Auringonhattu-uute on kuin taikarohto, jolla pääsee alkavasta flunssasta eroon, ja jota olen suositellut varmaankin ainakin sadalle ihmiselle.

Guilty pleasure?

Yli puolet soittolistoistani voisi luokitella guilty pleasure soittolistoiksi. ⚡️

Anna yksi kauneusvinkki.

Olen innostunut jälleen Gua Shailusta, ja viimeisimmäksi olen opetellut koko vartalon Gua Shauksen. Se on ihana koko kropan kauneudenhoitorutiini, joka auttaa edistämään verenkiertoa ja tekee olosta rentoutuneen. Tähän sopii super hyvin Evolven Super Berry Body Oil.

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Olen horoskoopiltani neitsyt. Oloni on ollut todella tervetullut Sugarilla, kun Essi kertoi että Sugarilla on aina ollut vähintään yksi neitsyt töissä <3

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Varaisin jonkun ihanan hieronnan St. George Spasta ja viettäisin hemmotteluillan spa-osastolla.

Lempiemoji?

🥰

  • Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi

    Boostia kasvojen ihonhoitoon

    Nyt täydennetään ihonhoitorutiini täsmätuotteilla! Bioearth Elementa -boostereiden avulla kasvojen hoitoon saa kaivattua yksilöllisyyttä ja muunneltavuutta – tehotippoja voi nimittäin taputella suoraan kasvoille tai lisätä Elementa-sarjan Base Cream -kasvovoiteisiin aina tarpeen ja ihotyypin mukaan.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.