Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Tapaa Sugar-tiimi: Roosa, Junior PR Manager

Päädyin Sugarille takaisin pienen mutkan kautta – olin muutama vuosi sitten Sugarilla harjoittelussa ja tammikuussa 2021 aloitin työt PR-assistentin roolissa. Niin ihanaa olla takaisin! Töiden ohella pyöritän Sugarin silloisen harkkaparini Emmin kanssa Gemma Media & Atelier -sivustoa.

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Äitini on toiminut innostajana, sillä hän on näyttänyt esimerkkiä luonnonmukaisempien valintojen, itse käsillä tekemisen ja luonnon antimien hyödyntämisen kautta niin kauan kuin muistan. Konkreettiset askeleet itselläni tapahtuivat varmaankin aikoinaan kirppisten ja luonnonkosmetiikkaan tutustumisen myötä.

Kivointa työssäsi?

On tosi palkitsevaa olla mukana inspiroimassa ympäristölle ja meille kaikille lempeämpään elämään ihanan tiimin ja asiakkaiden kanssa. Tykkään myös siitä, että saan olla monessa mukana ja sitä kautta oppia laajasti alalta.

Suosikkituotteet Sugarilla

Kotimainen suosikkini on ehdottomasti Frantsila, jolta on miltei mahdotonta nostaa erikseen lemppareita, sillä koko sarjassa on jotain spesiaalia. Rakastan myös yli kaiken Frantsilan uutta visuaalista ilmettä. Whamisalta voisin myös nimetä useamman suosikin, mutta yhden ajankohtaisen mainitakseni: Whamisan BB-voide on timanttinen! Minulla on vaalea ja herkästi palava iho, johon BB-voiteesta löytyy loistavat sävyt, korkea SPF50 suojakerroin ja iho jää kauniin kuulaaksi. Ja Tony’sin Caramel & Sea Salt -suklaata ei tietenkään voi jättää mainitsematta.

Guilty pleasure?

Olen tällä hetkellä pahasti koukussa ruoan tilaamiseen. Tietysti ravintoloiden tukemisen kannalta hyvä, mutta mitään rahan säästöähän se ei varsinaisesti ole.

Anna yksi kauneusvinkki.

Sauna ja hyvä kasvonaamio (esim. tämä Frantsilan yrttisavinaamio) on aina toimiva yhdistelmä. Stressitasot laskee heti ja sauna-glow best.

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Olen horoskoopiltani leijona. Tunnistan itsessäni joitakin leijonalle tyypillisiä piirteitä, kuten tarpeen toteuttaa luovuutta sekä suhtautumisen intohimoisesti itselleni tärkeisiin asioihin. Silti nouseva merkkini vaaka tuntuu enemmän minulta.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Näin kevätfiiliksissä menisin varmaan ostamaan jonkun supermuhkean ja extravaganzan kukkakimpun ja tilaisin kotiin The Plant Magazinen.

Lempiemoji?

❣️

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.