Saana-Sillanpaa-SugarHelsinki
Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Tapaa Sugar-tiimi: Saana, Head of PR

”Tutustuin ensimmäisen kerran Sugariin n. 5 vuotta sitten, kun Sugar-kyltillä varustettu tila ilmestyi kotikadulleni. Luulin herkun näköistä tilaa ensin kaupaksi!  Sitten selvisi, että kyseessä on eettisiin brändeihin erikoistunut PR-toimisto. Jo silloin ajattelin, että haluaisin tehdä töitä noin raikkaassa yrityksessä.

Sugarin siirryttyä osaksi Zeeland Familya tutustuin nopeasti pirskahteleviin sugarilaisiin ja aloimme kehitellä yhteisiä projekteja. Vajaan vuoden ajan olen saanut tehdä pienimuotoisesti yhteistyötä Sugarin tiimin kanssa, kunnes vuoden alussa minulle tarjoutui tilaisuus jatkaa Sugarin vetäjänä. Parempaa työpaikkaa ja työkavereita ei voisi toivoa. Jokainen haluaa löytää työstään jotain merkitystä pidemmällä tähtäimellä ja Sugarilla se tarkoitus tuntuu ja näkyy jokaisena päivänä. Voimme puhua kestävän elämäntyylin puolesta ja vieläpä siten, että laadusta tai tyylistä ei tarvitse sen vuoksi tinkiä.”

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Sukujuureni ovat maaseudulla, joten puhdas luonto, itse kasvatettu tai lähellä tuotettu ja puhdas ruoka ovat olleet itsestäänselvyys pienestä pitäen. Luontainen kiinnostukseni ravitsemukseen ja ruuanlaittoon ovat sitten laajentuneet myös muuhun kuluttamiseen. Viimeisin 5 vuoden aikana olen kiinnittänyt aktiivisemmin huomiota siihen, että voisin omilla teoillani saastuttaa maapalloa hieman vähemmän. Jokainen lajiteltu roska on muutos kohti parempaa.

Kivointa työssäsi?

On todella inspiroivaa kuulla asiakkaidemme tarinoita tuotteiden takana. Useimmiten edustamamme brändit ovat saaneet alkunsa ihmisten henkilökohtaisesta tarpeesta luoda tuote tai palvelu, joka on tehokas ja samalla luontaisesti valmistettu. Yritykset ovat nähneet vaivaa koko tuotantoprosessin huolelliseen suunnitteluun siten, että valmistus kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän tai ei lainkaan ja raaka-aineet ovat luomulaatuisia ja luonnollisia tai kierrätettyjä. Nämä tarinat inspiroivat suunnattomasti omassa työssäni ja niiden esilletuominen on meillä Sugarilla sydämen asia.

Suosikkituotteet Sugarilla

Tabitha James Kraan Amber Rose 4-in-1 Organic Conditioner on täydellinen toisen päivän hiusten kaunistaja ja ihana tuoksu antaa vaikutelman kuin hiukset olisi vastapestyt! Madaran deodorantti on ollut luottotuotteeni jo monta vuotta. Mossan Vitamin Cocktail -kasvoöljy on paitsi ihanan tuoksuinen myös täydellinen koostumukseltaan. Weledan tyrnivartalovoide pitää ihon pehmeänä talvella, kun muut voiteet eivät riitä kosteuttamaan. Lisäksi on pakko mainita Osmian Turve-tuoksukynttilä, jossa on samaan aikaan puhdas, rauhoittava ja hienovaraisen mystinen tuoksu. Voisin käyttää tätä tuoksua jopa hajuvetenä!

Guilty pleasure?

Hyvälaatuista suklaata on saatava joka päivä.

Anna yksi kauneusvinkki

Pese meikit joka ilta kasvomaidolla ja käytä kasvovettä aamuin illoin. Tädiltäni opittu tapa on ollut ihonhoitoni perusta 12-vuotiaasta saakka. Toinen vinkki on nauttia hyviä rasvoja sisäisesti ja ulkoisesti, mielellään öljyjen muodossa. Sisäisesti esimerkiksi kylmäpuristettuja öljyjä mahdollisimman puhtaassa ja luonnollisessa muodossa; siemeniä, avokadoa, rasvaista kalaa ja ulkoisesti erilaisia öljyjä ja öljysekoituksia. Myös hiukset rakastavat öljyjä!

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Olen vaaka, mikä näkyy diplomaattisena luonteena sekä päättämättömyytenä etenkin pikkuasioissa. Olen maailman rasittavinta seuraa esimerkiksi ravintolassa, kun jahkailen ikuisuuden mitä haluaisin syödä.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Varasin ihanan kasvohoidon. Olen käynyt kasvohoidossa ehkä kaksi kertaa elämässäni, joten tässä asiassa on paljon parantamisen varaa.

Lempiemoji?

?

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.