Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki

Tapaa Sugar-tiimi: Sylvia, Strategi

Päädyin alunperin Sugarille Linkedinin kautta. True story! Se oli parasta, mitä minulle on työelämässä tapahtunut.

”Aloitin Sugarilla kesällä 2014 ruokapuolen brändiemme PR Managerina. Muistan, kuinka ihmeissäni olin Sugarin pehmeästä maailmasta, joka tarkoittaa mm. hierarkiatonta organisaatiota, nelipäiväistä showroomviikkoa ja todella vapaata lomapolitiikkaa. Luulen, että juuri tästä syystä koko porukkamme on niin motivoitunutta: työtä tehdään tosissaan ja kovaa, kun breikin voi ottaa silloin kun sitä itse tarvitsee.

Sugar on tällä hetkellä yrityksenä todella mielenkiintoisessa vaiheessa. Konseptimme laajentuu koko ajan, muun muassa kansainvälistymisen ja oman blogimme myötä. Oikeastaan tuntuu, että Sugar on ihan oma universuminsa jossa saa ja pitää uudistaa jatkuvasti, joka on loputtoman inspiroivaa. On mukavaa tulla töihin joka päivä kun koko työporukka on oikeasti kavereita keskenään, ja toimisto tuoksuu ihanalle. Showroomilla ideat lentävät ja myös toteutuvat – uusia konsepteja on pantu täytäntöön joskus kymmeneltä illalla kun olemme tiimin kanssa jääneet istumaan toimistolle vahingossa liian pitkäksi aikaa.

On vaikeaa enää kuvitella olevansa muualla töissä.”

Milloin aloit kiinnostua ekologisemmasta elämäntyylistä?

Isoäitini ja suurin esikuvani on aina ollut hyvin ympäristötietoinen, ja molemmat vanhempani ovat töissä ympäristöön liittyvissä tehtävissä. Ruokapöytäkeskustelumme ovat aina olleet aika maailman menoa tarkkailevia.
Omassa elämässäni ryhdyin tietoisesti muuttamaan elämäntyyliäni ehkä joskus vuonna 2013, kun siirryin kasvispainotteiseen ruokavalioon. Samalla ryhdyin miettimään kodin energiaratkaisuja ja tietoisesti kuluttamaan vähemmän.  Ostan myös todella paljon tavaroita käytettyinä, ja n. 70 % vaatteistani on second handina hankittu. Tämän seurauksena vaatekaappini näyttää nyt itseasiassa paremmalta. Monelle käytetty vaate saattaa vielä tarkoittaa laadutonta lumppua, minulle taas ihailtavaa laatua. Ostan aina kaiken priimakunnossa – jos se on kestänyt jo jonkun muun käytössä niin se varmasti kestää myös minun käytössäni. Käytettyinä saa sitä paitsi hintavampia merkkejä huomattavasti edullisempina.

Kivointa työssäsi?

Se, että voi seistä kaikkien edustamiensa brändien ja tuotteiden takana luo uutta ulottuvuutta työntekoon.
Olen aina rakastanut ideointia, ja sitä teenkin nyt työkseni oikeastaan. Teen paljon PR-suunnitelmia asiakkaillemme, ja mietin jatkuvasti tapoja uudistua. Teen paljon työtä myös kansainvälistymiseemme liittyen, mistä olen todella innoissani. Täällä on oikeastaan aika suuret vapaudet toteuttaa hullujakin ideoita!

Suosikkituotteet Sugarilla

Olen hurahtanut eteerisiin öljyihin. Käytän niitä kaikkeen – huonetuoksuina, pieniin vaivoihin, pyykin seassa, you name it. Suosikkini tällä hetkellä on Frantsilan mäntyöljy, joka saa kodin tuoksumaan metsältä. Flow Cosmeticsin laventeliöljy kulkee myös usein mukana, laitan sitä ranteisiin rauhoittamaan mieltä. Mádaran koko Sos-sarja on myös ällistyttävän tehokas, Hydra Mask on käytössä viikoittain.

Guilty pleasure?

Céline Dion (ne vanhat ranskankieliset). Love her.

Anna yksi kauneusvinkki

Syö B-vitamiineja.  Ne tekevät suuren eron ihon kuntoon!

Mikä on horoskooppimerkkisi?

Olen aika tyypillinen vaaka, ikuinen punnitsija. Olen todella huono päättämään asioiden välillä.

Jos saisit 100 euroa käteen nyt, mitä tekisit?

Suuntaisiin Nide-kauppaan ja ostaisin koko rahalla kaikenlaisia lehtiä.

Lempiemoji?

nerd-face

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.