ulkoliikunta helsinki 2018
Kategoriassa Parasta juuri nyt

Helsingin kesäiset ulkoliikuntatärpit

Kun ihana kesä on vihdoin koittanut pitkän talven jälkeen, sisällä treenaamiseen ei tunnu löytyvän motivaatiota. Koska auringosta kannattaa nauttia täysin rinnoin, sisätreeni on helppo korvata ulkona pidettävillä jumpilla ja liikuntatunneilla. Kesäinen Helsinki tarjoaa monenlaisille liikkujille erilaisia liikuntamuotoja ympäri kaupunkia – ja usein ilmaiseksi! 

Sugarin harkkarit keräsivät tähän postaukseen muutamia vaihtoehtoja kaupungin monista liikuntatärpeistä.

Ulkoliikuntaa Helsingissä 

Monet liikuntakeskukset kuten Fressi, siirtävät ryhmäliikuntatuntinsa kesäisin ulkoilmaan. Annantalon pihalla Kampissa pidettävät Fressin tunnit vaihtelevat Les Millssin Body Combat -tunneista tanssillisempiin tunteihin. Tunnit pidetään aina keskiviikkoisin, lisätiedot viikoittain vaihtuvista teemoista löytää helpoiten Fressin Facebook-sivuilta.

Lauttasaaren liikuntakeskus tarjoaa normaalien ryhmäliikuntatuntien lisäksi esimerkiksi suppausta merellisessä ympäristössä. Myös keskuksen Asahi-tunnit pidetään ulkona säävarauksella. Friskis & Svettis järjestää perinteisempiä ulkojumppia muun muassa Kaivarissa, Töölönlahdella ja Maunulassa.

Helsingin kaupunki tukee kaupunkilaisten liikkumista tarjoamalla ilmaisia puistojumppia useassa eri kaupunginosassa ja NYT-liikunta tarjoaa 18-29-vuotiaille juoksukoulun ja porrastreenin lisäksi mahdollisuuden vesiliikuntaan ja erilaisiin pallopeleihin.

Joogaa tai salsaa ulkoilmassa

Niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogaajille on tarjolla ilmaisia tunteja eri kaupunginosissa. Esimerkiksi jooga- ja tantrakoulu Nathan tunnit pidetään keskiviikkoisin Kumpulan ja Vallilan alueella. Facebookin PuistoJoogaa Helsingissä -ryhmästä löytää helposti vinkkejä ja vaihtoehtoja puistojoogasta kiinnostuneille.

Töölönlahdella, Oopperan amfiteatterilla salsataan joka kesäsunnuntai klo 18-20. Mukaan salsabileisiin pääsee maksamalla Salsa Borealiksen 20 euron suuruisen vuosimaksun. Luvassa varmasti uusia kohtaamisia ja hauskanpitoa riippumatta siitä oletko kokenut tanssija, vai vasta tutustumassa lajiin.

Näiden ja monien muiden tapahtumien ajankohdat ja säävaraukset löydät parhaiten eri yritysten ja yhdistysten Facebook-sivuilta. Ota vinkit talteen ja tee kesätreeni ulkosalla! 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.