mökille biohajoavaa kosmetiikkaa
Kategoriassa Parasta juuri nyt

Valmistaudu juhannuksen viettoon

Juhannusta vietetään tulevana viikonloppuna, mutta puntaroitko vielä, minne suunnata yöttömänä yönä tai mitä pakata mukaan? Me autamme! 

 Kokosimme yhteen suositukset ihanimmista juhannustuotteista ja -vinkeistä, juhlit sitten mökillä saunoen tai kaupungin liepeillä tanssahdellen.

Juhannuskosmetiikkaa:

Frantsilan 11 yrtin hoitosalva

Seitsemän yrttiä tyynyn alle tai sittenkin 11 yrttiä iholle? Frantsilan hoitosalva on oiva hoivatuote mökkeilyyn ja reissuun: se on kompakti, käy moneen ja vie mielen luontoon.

Mossan aurinkosuojavoide spf20

Ihana tyrnin tuoksuinen aurinkosuoja levittyy kauniisti ja jättää ihanan heleän lopputuloksen! Ei siis vaaraa valkoisesta, kiiltävästä tai tahmaisesta lopputuloksesta. Aurinkosuoja sopii koko perheelle kasvoille ja vartalolle. Luonnollinen suoja on myös parempi valinta vesistöille. ♡

Flow Olut-muna shampoo

Olut-muna shampoo jo pelkästään kuulostaa todella perinteikkäältä ja siksi niin osuvalta juhannukseen, mutta lisäksi shampoo tekee hiuksista tuuheat ja puhtaat! Riittoisa (lähes loppumaton) palashampoo on myös ihana lahja, jos menet juhannukseksi jonkun mökille saunomaan. Ja ei pelkoa, shampoopala ei tuoksu oluelle laisinkaan.

Weleda Laventeli vartaloöljy

Rentouttava laventeliöljy hellii mieltä ja ärtynyttä ihoa. Laventeli toimii myös hyttysten karkottamiseen, joten tällä ehkä tuplaat mahdollisuutesi kutiamattomaan ihoon.

Korento poski- & huulipuna

Yhden meikin taktiikka! Ota laukkuun mukaan Korennon poski- & huulipuna ihanan heleässä Rosehip-sävyssä ja sipaise sitä poskipäille ja huuliin – kesällä ei muuta tarvitse. Valmis juhannuksen lavatansseille.

Juhannus Helsingissä:

Juhannus Lonnassa

Lonnan saarella järjestettävä Stadin Juhannus kokoaa yhteen paljon juhlijoita ja tunnelma on lämmin. Lonnan juhannuksessa on myös iso artistikattaus, joten jos haluat meininkiä ja luontoa, valitse Lonna. Tämä on cool choice! Risteilyjä ja juhannuskokkojen ihailuja, tanssia ja taikoja.

Pihlajasaari

Juhannuskokko, telttailua ja naturistiranta. Keskikesään kuuluu olennaisena osana (ainakin jos juhannustaikoja lukee) alastomuus. Pihlajasaaressa on iso naturistiranta, jossa voi käydä uimassa ja tuntea luonnon täysillä ilman rihman kiertämää! Illan aikana pääsee myös ihailemaan juhannuskokkoa ja itäisemmässä saaressa naturistirannan läheisyydessä on edullinen telttailualue, jossa voi nauttia helposti eräilystä. Pihlajasaareen saapuminen on lisäksi helppoa ja edullista.

Vinkkejä juhannuksen viettoon:

Unohda kännykkä! Jos haluat kuitenkin kuvata, suosittelemme filmikameraa, ah mikä Suomen keskikesän tunnelma on kesäisissä filmikuvissa.

Jos oma rauha ja kirjan ääreen käpertyminen tuntuu just nyt houkuttelevammalta, vietä juhannus koukuttavan kirjan parissa. Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu on kepeää ja ihanan melankolista luettavaa (tai kuunneltavaa) kesäiltaan. Jos vietät juhannusta kaupungissa, voit nauttia kaupungin hiljenemisestä kävelyllä kuunnellen äänikirjaversiota.

Juhannustaiat on suloinen perinne ja hauskaa tekemistä, mutta joskus niitä voi olla vaikea toteuttaa (esim. kaupunkiolosuhteissa). Vapauta sisäinen voimasi ja keksi oma juhannustaika! Ken tietää, ehkä se on taioista toimivin.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.