Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Viikonlopun parhaat luettavat

Mitä Sugarissa luetaan juuri nyt? 

Groteski

Miltä näyttää suomalainen journalismi kymmenen vuoden kuluttua? Röyhkeältä ja relevantilta, ainakin jos Groteskia on uskominen.

Groteski on Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoiden lehti, jota lukevat ja tekevät tulevat media-alan ammattilaiset. Sopii lukukokemuksena mainiosti myös muille.

Tämän kevään numerossa muun muassa pohditaan lupauksia ja kysytään, onko internet rikki. Kiinnostava on myös artikkeli ilmastokysymyksen ratkomisesta – siihen tarvitaan ripaus scifiä. Jutun on kirjoittanut Oona Pohjolainen, yksi Groteskin päätoimittajista ja tuttu myös Sugarin tiimistä.

Groteskin uusin numero on nyt saatavilla Kaisa-kirjastosta sekä niistä keskustan kuppiloista, jotka ovat kartalla juuri nyt.

How to be Parisian

Näyttökuva 2016-04-01 kello 11.57.22

Näin kävi, että Sugarin Sylvia muutti Pariisiin. Luovuimme hänestä haikeasti, mutta samalla inspiroiduimme Pariisista. Koska muu Sugar-tiimi on edelleen Helsingissä, meidän pitää ottaa pienempiä askelia kohti pariisilaisuutta. Onneksi löysimme oppaan How to be Parisian.

Oletteko tekin huomanneet, että kaikki ranskalaiset ovat ulkonäöstään riippumatta kauniita, elegantteja ja hehkuvat itsevarmuutta? He polttavat tupakkaa, pukeutuvat valkoiseen paitaan ja miesten kenkiin eivätkä todellakaan käy ryhmäliikuntatunneilla.

Kirjan lukemiskokemuksen täydentämiseen suosittelemme pehmeää sohvaa ja lasillista ranskalaista viiniä. Älä pelästy, jos pian löydät itsesi suunnittelemasta kuuden hengen illalliskutsuja, leikkaat omin käsin hiuksesi tai muutat katsettasi astetta nyrpeämmäksi.

Näyttökuva 2016-04-01 kello 12.00.46

Fabula

Kätemme taitaa olla lopullisesti hitsattu kiinni älypuhelimiin. Miksei niistä sitten lukisi myös kirjoja. Fabula on tähän loistava applikaatio, josta voi 9,99 euron kuukausihintaan lukea rajattomasti valikoimassa olevia kirjoja. Parhaimmillaan sovellus on reissun päällä, nettiyhteyksien ulottumattomuuksissa. Lataat vain haluamasi kirjat, hyppäät lentokoneeseen ja laskeutuessa olet jo paljon kirjaviisaampi.

Suosittelemme muun muassa siivousintoilevaa KonMaria (Marie Kondo) sekä sydämen sulattavaa Pyydä luoksesi sun -kirjaa (Albert Espinosa). fabula.im/fi

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.