Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki \\ Sugar suosittelee

Viikon parhaat

Tällä viikolla koristaudumme hyvinvoinnilla ja kukilla.

WEAR A PLANT

Ei ehdi nykynainen kantaa kukkaa korvan takana, mutta tämäkin ongelma on ratkaistu puolestamme: Wearable Planter myy mini-kukkaruukkuja, joissa kukkanen kulkeutuu mukana kaulariipuksena, sormuksena tai vaikka pyörän tangossa. Oih!Näyttökuva 2016-03-04 kello 11.38.12

BELLABEAT-koru hyvinvoinnin asialla

Looks like jewelry, acts like a tracker: Älykäs koru antaa keholle äänen, pitää kirjaa kuukautiskierrosta, kulutetuista kaloreista, unen laadusta sekä stressistä. Ja näyttääkin aika kivalta! Bellabeat-korua voi käyttää kaula-, ranne- tai rintakoruna. Soooo 2016!

Näyttökuva 2016-03-04 kello 10.45.30

PIHASALI-joogastudion kevät on täynnä kiinnostavia viikonloppu-tapahtumia. Tee tuttavuutta uusien asioiden kanssa ja löydä itsesi Kaakaoseremoniasta, jooga-aamiaiselta, täydenkuun meditaatiosta tai leffaillasta. Tänä lauantaina Pihasalissa tehdään itse gheetä, tuota joogien terveysvoita.

Katseet ensi viikkoon:

Ensi viikon kiinnostavimmat menot ovat ehdottomasti Helsinki Sauna Day,  Teurastamon parhaat sekä Yonan keikka Ondassa!

Näyttökuva 2016-03-04 kello 11.51.28

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.