Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki \\ Sugar suosittelee

Viikon parhaat

Tällä viikolla koristaudumme hyvinvoinnilla ja kukilla.

WEAR A PLANT

Ei ehdi nykynainen kantaa kukkaa korvan takana, mutta tämäkin ongelma on ratkaistu puolestamme: Wearable Planter myy mini-kukkaruukkuja, joissa kukkanen kulkeutuu mukana kaulariipuksena, sormuksena tai vaikka pyörän tangossa. Oih!Näyttökuva 2016-03-04 kello 11.38.12

BELLABEAT-koru hyvinvoinnin asialla

Looks like jewelry, acts like a tracker: Älykäs koru antaa keholle äänen, pitää kirjaa kuukautiskierrosta, kulutetuista kaloreista, unen laadusta sekä stressistä. Ja näyttääkin aika kivalta! Bellabeat-korua voi käyttää kaula-, ranne- tai rintakoruna. Soooo 2016!

Näyttökuva 2016-03-04 kello 10.45.30

PIHASALI-joogastudion kevät on täynnä kiinnostavia viikonloppu-tapahtumia. Tee tuttavuutta uusien asioiden kanssa ja löydä itsesi Kaakaoseremoniasta, jooga-aamiaiselta, täydenkuun meditaatiosta tai leffaillasta. Tänä lauantaina Pihasalissa tehdään itse gheetä, tuota joogien terveysvoita.

Katseet ensi viikkoon:

Ensi viikon kiinnostavimmat menot ovat ehdottomasti Helsinki Sauna Day,  Teurastamon parhaat sekä Yonan keikka Ondassa!

Näyttökuva 2016-03-04 kello 11.51.28

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.