Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat \\ Kulttuuri

Viikonlopun tekemislista

Tässä viikonlopun kova kolmonen sille, joka miettii vielä mikä tekisi lepopäivästä sugarimaisen suloisen:

Vaikuttaa, ettei uudistuneessa Helsingin kaupunginmuseossa olla epäröity leikitellä uudella! Sugarin naapurissa sijaitseva museo esittelee menneisyyden helsinkiläisyyttä. Tämän hetkinen Museon of Broken Relationships -näyttely esittelee eroesineitä ja niiden tarinoita.

Näyttökuva 2016-05-13 kello 13.55.23

Poikkea jätskille, mutta älä tyydy mihin tahansa tötteröön, kun saatavilla on Professor Grunschnabelin vegaanisia jätskimakuja! Sorbettimaisista ja kookoksen kermaisista vaihtoehdoista Sugar-suosikiksi ylsi Indian Winter -maku, joka hurmaa eksoottisella yhdistelmällä inkivääriä, neilikkaa, kaardemummaa, muskottia ja korianteria (sukua piparkakuille!). Jätskien luo kannattaa vaeltaa pidemmänkin matkan takaa joko Helsingin (Vaasankatu 15) tai Turun (Kauppiaskatu 4) Vegekauppaan.

grunschnabel_assortiment

Ja siltä varalta, ettei Pekka Poudan sääennuste pidä tämän viikonlopun osalta paikkaansa, käy vielä haukkomassa henkeä Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Sunnuntain Hanami-juhlassa voi 240 kirsikkapuun kukoistuksen lisäksi harrastaa mm. ikebanaa, teetaidetta ja origameja. Jos puut ovat vaaleanpunaisia kerran vuodessa, se on nähtävä!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.