Kahvilat & ravintolat \\ Kulttuuri

Viikonlopun
tekemislista

Tässä viikonlopun kova kolmonen sille, joka miettii vielä mikä tekisi lepopäivästä sugarimaisen suloisen:

Vaikuttaa, ettei uudistuneessa Helsingin kaupunginmuseossa olla epäröity leikitellä uudella! Sugarin naapurissa sijaitseva museo esittelee menneisyyden helsinkiläisyyttä. Tämän hetkinen Museon of Broken Relationships -näyttely esittelee eroesineitä ja niiden tarinoita.

Näyttökuva 2016-05-13 kello 13.55.23

Poikkea jätskille, mutta älä tyydy mihin tahansa tötteröön, kun saatavilla on Professor Grunschnabelin vegaanisia jätskimakuja! Sorbettimaisista ja kookoksen kermaisista vaihtoehdoista Sugar-suosikiksi ylsi Indian Winter -maku, joka hurmaa eksoottisella yhdistelmällä inkivääriä, neilikkaa, kaardemummaa, muskottia ja korianteria (sukua piparkakuille!). Jätskien luo kannattaa vaeltaa pidemmänkin matkan takaa joko Helsingin (Vaasankatu 15) tai Turun (Kauppiaskatu 4) Vegekauppaan.

grunschnabel_assortiment

Ja siltä varalta, ettei Pekka Poudan sääennuste pidä tämän viikonlopun osalta paikkaansa, käy vielä haukkomassa henkeä Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Sunnuntain Hanami-juhlassa voi 240 kirsikkapuun kukoistuksen lisäksi harrastaa mm. ikebanaa, teetaidetta ja origameja. Jos puut ovat vaaleanpunaisia kerran vuodessa, se on nähtävä!