Ystäväkirja

Ystäväkirja:
Karita Sainio

Ystäväkirjassa esittelemme Sugarin kymmenvuotisen taipaleen varrella matkassamme mukana olleita ihmisiä – niin työntekijöitä, vaikuttajia, toimittajia kuin asiakkaitakin. Ensimmäiseksi Sugarin perustaja Karita Sainio jakaa vastauksensa ja mieleenpainuvimmat muistonsa Sugar-ajoilta. Meitä jatkuvasti innovatiivisuudellaan ja rohkeudellaan inspiroiva Karita on kirjoittanut muun muassa useamman kirjan ja luotsaa nykyisin Moi Forest -luonnonkosmetiikkabrändiä.


Horoskooppimerkkini:

Olen stereotyyppinen rapu.

Lempiruoka:

Tulinen intialainen kasvisruoka. Oikeastaan kaikki tulinen on lempiruokaa! 🌶️  

Haluaisin oppia:

Aktivoimaan vagushermoni.

 

 

Idolini:

Taiteilijat, jotka osaavat tehdä raakaa jälkeä: esimerkiksi Children of Bodomin edesmennyt laulaja Alexi Laiho tai räppäri Julma Henri. Ilmastonmuutosta vastaan taisteleva Elokapina. 90-luvun kettutytöt. Pentti Linkola forever. Yrittäjänaiset kuten Kaikon Mirjami Sokka, Aida Impactin Elina Siira tai Vennerin Tuulia Järvinen.

Unelmoin…

Jatkuvasti ja kaiken aikaa. Harrastan paljon keittiö-kvanttifysiikkaa ja en vain usko vaan tiedän, että omaa todellisuutta sekä tulevaisuutta on mahdollista rakentaa omilla ajatuksilla. Kun luon ajatuksillani idean, se syntyy jossakin todellisuudessa ja sitten alkaa matka kohti tätä todellisuutta, jossa idea jo odottelee materialisoituneena.

 

 

Luottodrinkki:

Rakastan kuohuviiniä 🥂 Menen kaikesta muusta alkoholista helposti humalaan, sillä en ole valitettavasti pystynyt pitämään joskus ihan arvostettavaakin alkoholitoleranssiani enää yllä!

Lempi kotimaankohteeni:

Sastamala, mistä olen kotoisin. Haaveilen, että voisin ostaa sieltä itselleni kakkoskodin, mutta toistaiseksi olen törsännyt kaikki rahani startuppiini.

Noloin moka:

Ei ehkä noloin moka, mutta Sugariin liittyvä ostoshäpeä. Yrityskaupan jälkeen ostin itselleni palkintona luksuslaukun, Stella McCartneyn vegaanilaukun, joka maksoi yli 700 euroa. En ole käyttänyt sitä kertaakaan(!!) ja olen sullonut sen laukkukassissaan vaatekaapin peränurkille. Olen toistaiseksi aina mieluummin kuitenkin käyttänyt kangaskassia.

 

 

Lempituotteeni Sugarin historiasta:

Liian vaikea! Sugar on niin täynnä rakastettavia tuotteita, joista jokaisella on jokin tarkoitus. Suosikkeja ovat nyt ainakin Koran Noni Glow -kasvoöljy, Sunspeltin lakrtisa tai Uhanan suloiset vaatteet.

Lämpimin Sugar-muistoni:

Sugarin alkumatkaan kuuluu paljon hauskoja muistoja. Ensimmäisen Kalliossa sijaitsevan showroomimme keittiön hanasta ei tullut vettä sinä koko aikana kun olimme vuokralla tilassa. Ensimmäisessä pressipäivässämme tarjoilimme juomaksi koivunmahlaa ja kookosvettä, mutta ne olivat vielä uusia asioita silloin ja yllättäen osa toimittajista kieltäytyi edes maistamasta. Kerran asiakas toi näytille uutuutta, chia-siemeniä ja porukalla ihmettelimme miten sammakonkutumaista sitä tuli veteen sekoittaessa.