Kategoriassa Parasta juuri nyt

Viikon parhaat

 

Sister love, say no more!

Vina on naisten oma ystävä-tinder! Tätä on eh-dot-to-mas-ti testattava vähintään tulevaisuuden reissuissa. Minkä random-ulottuvuuden sovellus antaakaan uusien ihmisten tapaamiselle! Ihanien ihmisten kohtaaminen on elämässä parasta, joten miksei sattumaa hieman avittaisi. Ihanaa lääkettä elämän makeuden himoon.

Tidalissa vierähtää helposti innokas tunti tai kaksi

Lataa jo ilmainen Tidal-musiikkipalvelun testikuukausi! Tidal soittaa yksinoikeudella uusinta musiikkia ja maksaa Spotifyta reilumman korvauksen artisteille, jottei Jay Z kavereineen pääsisi köyhtymään. Uppoudu tuijottamaan David Bowien, Florence + the Machinen, Beyoncén ja monien monien muiden musavideoita. Tidal antaa äänen myös tuntemattomammille artisteille!

Näyttökuva 2016-02-19 kello 14.23.02

 

Vietä sähkötön päivä. Sulje se puhelin, vaikka pelottaisi. Tapaa ihmisiä livenä. Kirjoita kirje.. Ei nyt sentään liioitella.. Mutta entä jos menisit teatteriin:

Pasi Was Here -näytelmä herättää suurta uteliaisuutta. Kasper Hauser tarjosi muutama vuosi sitten ihanasti ravisuttavan sukupolvikokemuksen teatterissa, ja 80-luvun lapsuudesta kertova Veikko Nuutisen Pasi Was Here täytyy käydä todistamassa siltä varalta, että se on puoliksikaan yhtä hyvä.

Näyttökuva 2016-02-19 kello 13.30.00

 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.