Kategoriassa Kaupat ja putiikit \\ Muoti \\ Vastuullinen elämä

3 x shoppailu Punavuoren kortteleissa

Helsingin kaupunginosat henkivät jokainen omaa tunnelmaansa ja kaikissa on omat kiehtovat kahvilat ja putiikit minne paeta. Listasimme Sugarin rakastamat, Punavuoren kiinnostavimmat ja kauneimmat putiikit, joissa voi nauttia kahvinsa, ihastella taidetta ja ostaa vastuullisesti tuotettuja vaatteita.

Lokalkollaasi

Lokal

Niin kuin Lokalin ulkoständikin jo kertoo, on kyseessä paikka, jonne voi pysähtyä katsomaan vaihtuvia taidenäyttelyitä, ostamaan tarkkaan valittua, laadukasta muotoilua tai jäädä kahville. Tila on valoisa ja rauhallinen, joten Lokal on hyvä paikka vetää syvään henkeä ja nauttia kauneudesta ympärillä. Selektiivisestä valikoimasta ei vahingossakaan voi hankkia mitään, itselle tai ystävälle lahjaksi, minkä kauneuteen kyllästyisi ikinä.

Missä: Annankatu 9

SOFiNAH

SOFiNAH

Rento ja chic. Nämä sanat kuvaavat osuvasti SOFiNAHia. Älä anna pienen koon hämätä, sillä SOFiNAHissa teet parhaat löydöt, jos etsit korkealaatuisia eettisesti tuotettuja vaatteita. Putiikki on täynnä aarteita, etsit aurinkolaseja, vaatteita, kosmetiikkaa tai koruja aina minimalistisista säihkyvimpiin yksilöihin.

Missä: Uudenmaankatu 17

(Photo credit: @sofinahshop)

nide

Nide Kirjakauppa

Ah, miten fresh kirjakauppa! Valikoimassa ei suinkaan ole yksin kirjoja, vaan hyllyiltä löytyy paljon myös lehtiä, joita ei useissa muissa kaupoissa myydä ja jotka voisi kotiuttaa vain visuaalisen ilmeenkin puolesta. Joten olit siis etsimässä itsellesi parasta kesälukemista tai inspiroivia valokuvia, suuntaa tähän avaraan ja ihastuttavaan kirjakauppaan. Ja jos et malta kotiin asti, näyteikkunalla on istuinpehmusteet kaikista nälkäisimpiä lukijoita varten.

Missä: Fredrikinkatu 35

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.