Kategoriassa Muoti \\ Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee \\ Vastuullinen elämä

Eettisen muodin toukokuu

moimoi

(Uhana Design & moimoi kuvat: Weecos)

FIN POP UP / Sokos Helsinki

Pop-upin järjestävät yhteistyössä Sokos Helsinki ja Weecos-verkkokauppapaikka. Mukana pop-upissa on kahdeksan raikasta ja vastuullisesti toimivaa suomalaista design-merkkiä: Nouki, Papu, Poola Kataryna, Uhana Design, Ludicrous, Roots Cultural Movement, moimoi accessories ja MUUTE. Mahtavaa, että suomalaiset tyylikkäät brändit valtaavat tavarataloja ja ostoskeskuksia! Lisätietoja tapahtumasta täällä.

NORDIC DESIGNERS POP UP SHOP

Nordic Designers’ Pop-up Shop vol. 1 / Galleria Esplanad

Nordic Designers´ Pop-up -kauppa kokoaa tämän hetken kiinnostavimpia kotimaisia vaatemerkkejä Galleria Esplanadiin toukokuun loppuun asti kestävään myyntitapahtumaan. Kurkkaa kaikki mukana olevat brändit täältä ja käy tekemässä vastuullisia löytöjä.

TELEVISIO SUMMER STORE

Televisio Summer Store / Kiseleffin talo

Turkulainen Televisio Lifestyle Store tulee kesävisiitille Helsinkiin! Summer Store Pop-up -kauppa löytyy toukokuusta elokuuhun Kiseleffin talosta.

Mukaan on pakattu kauneimmat kesämekot, suloisimmat korut, kivoimmat kengät ja vaikka mitä muuta uniikkia. Kesäkaupalla myytäviä merkkejä ovat mm. Minna Parikka, Uhana Design, Ivana Helsinki, MyOlsson, R/H, Katri Niskanen, YoZen, TAUKO ja Swedish Hasbeensin rakastetut puukengät. Lisätietoja ja aukioloajat täällä.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.