Muoti \\ Parasta juuri nyt \\ Sugarin suosikit \\ Vastuullinen elämä

Eettisen
muodin
toukokuu

|

moimoi

(Uhana Design & moimoi kuvat: Weecos)

FIN POP UP / Sokos Helsinki

Pop-upin järjestävät yhteistyössä Sokos Helsinki ja Weecos-verkkokauppapaikka. Mukana pop-upissa on kahdeksan raikasta ja vastuullisesti toimivaa suomalaista design-merkkiä: Nouki, Papu, Poola Kataryna, Uhana Design, Ludicrous, Roots Cultural Movement, moimoi accessories ja MUUTE. Mahtavaa, että suomalaiset tyylikkäät brändit valtaavat tavarataloja ja ostoskeskuksia! Lisätietoja tapahtumasta täällä.

NORDIC DESIGNERS POP UP SHOP

Nordic Designers’ Pop-up Shop vol. 1 / Galleria Esplanad

Nordic Designers´ Pop-up -kauppa kokoaa tämän hetken kiinnostavimpia kotimaisia vaatemerkkejä Galleria Esplanadiin toukokuun loppuun asti kestävään myyntitapahtumaan. Kurkkaa kaikki mukana olevat brändit täältä ja käy tekemässä vastuullisia löytöjä.

TELEVISIO SUMMER STORE

Televisio Summer Store / Kiseleffin talo

Turkulainen Televisio Lifestyle Store tulee kesävisiitille Helsinkiin! Summer Store Pop-up -kauppa löytyy toukokuusta elokuuhun Kiseleffin talosta.

Mukaan on pakattu kauneimmat kesämekot, suloisimmat korut, kivoimmat kengät ja vaikka mitä muuta uniikkia. Kesäkaupalla myytäviä merkkejä ovat mm. Minna Parikka, Uhana Design, Ivana Helsinki, MyOlsson, R/H, Katri Niskanen, YoZen, TAUKO ja Swedish Hasbeensin rakastetut puukengät. Lisätietoja ja aukioloajat täällä.