Kategoriassa Kulttuuri

Elokuun menovinkit

Kesä ei ole vielä läheskään ohi! Poimi tästä kalenteriisi elokuun tapahtumat, joita et halua missata.

Siivouspäivä 19.8.

Siivouspäivä muuttaa koko kaupungin suureksi kirpputoriksi, jolla kuka tahansa saa myydä tavaraa. Käytä tilaisuus hyväksesi omien kaappien tyhjentämiseen tai metsästä aarteita kadunkulmauksista. Muista varata tarpeeksi pikkurahaa taskuun mukaan!

Kehto Koulun Naiseustyöpajat 15.8. lähtien

Hima Happinessin tiloissa Helsingissä alkaa tässä kuussa naiseuden voimaan keskittyvä sarja työpajoja. Emilia Vasko-Kujalan ohjauksella tunneilla tutustutaan femiiniin energiaan muun muassa luovuuden, itseilmaisun ja intuition kautta. Työpaja yhdistää joogaharjoituksia sekä meditaatiota ja sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin joogan harrastajille. Sign us up! 

Torikortteleiden Katujuhla 19.8.

Torikortteleiden kuudetta kertaa järjestettävä Katujuhla koostuu aiempien vuosien hiteistä: ilmaiskeikoista, hyvästä ruoasta, lounaskonsertista, lasten huvituksista sekä iltaklubista. Pistä ylös: Lapuan Kankureiden trash to treasure -työpaja klo 10-12 (Katariinankatu 2), Lokal pop up shop (Sofiankatu 4) ja Jori Hulkkosen Ydintalvipuutarha (Chapterin terassi, Aleksanterinkatu 22).

ISHTA Pop Up Loves Makers Kahvila: jooga & brunssi lauantaina 19.8. ja 26.8.

ISHTA Jooga Pop Up -studio ja suloinen Makers Kahvila yhdistävät voimansa kahtena elokuun launtaina tarjoamalla joogatunnin, meditaation ja brunssin yhteishintaan 30€. Makersin Vohvelibrunssi on vegaaninen ja gluteeniton. ISHTA Pop Up on Kulttuurikeskus Sähinän tiloissa Lauttasaaressa.

BEYOGA Rootsissa 19.8.

Beyoncéa ja joogaa? Yes please! Rootsissa joogataan Beyoncén tahtiin lauantaina 19.8. klo 19-21. BEYOGAssa yhdistellään pilatesta, hathajoogaa, yin-joogaa, dynaamista flowta ja release-tekniikkaa. Tunti on intensiivinen ja tasoltaan lempeän hikinen. Osallistumismaksu 25 € sisältää matto- ja blokkivuokran.

Taiteiden yö 24.8.

Helsingin Juhlaviikkojen ohjelmaan kuuluvana Taiteiden yönä sadat eri kulttuuritapahtumat levittäytyvät ympäri kaupunkia kaduille, puistoihin ja kuppiloihin. Taiteiden yönä myös moniin museoihin on vapaa pääsy ja galleriat pitävät ovensa auki pidempään. Odotamme erityisen suurella innolla Salaista puutarhaa, joka tuo vehreän keitaan keskelle Senaatintoria.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.