Kategoriassa Parasta juuri nyt

Sugar loves: Flunssakauden testatut pelastajat

Kirveleekö kurkkua? Valuuko nenä? Näin pahimpana vilustumiskautena on hyvä pitää apukeinot lähellä. Flunssakauden testatut tehokeinomme, olkaa hyvät. 

A.Vogel Echinacea kurkkusuihke

Echinacea purpuran eli punahatun tehosta ylähengistystiesairauksia aiheuttavien virusten torjunnassa on saatu erittäin vahvaa näyttöä. Toisin sanoen tämä kurkkusuihke on paras kaverisi flunssan iskettyä. Käytännössä tämä A.Vogelin helmi desinfioi kurkkua, ja estää uusien flunssapöpöjen tulon.

Käyttö: Suihkauta pullon pitkästä suuttimesta nestettä kurkkuun useita kertoja päivässä.

product (5)

Terranova Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complex

Nämä kätevät kapselit vahvistavat kehon luontaista vastustuskykyä flunssakauden aikana. Immuunipuolustuksen tiedetään olevan vahvasti liitoksissa suoliston bakteereihin, ja tämä tuote tasapainottaakin mm. suoliston häiriintynyttä bakteerikantaa.

Käyttö: Nappaa pari kapselia päivässä aterian yhteydessä. Voit myös hyvin avata smoothien sekaan!

product (4)

Pukka Lemon, Ginger & Manuka Honey

Yrttitee on yleensä vastaus kaikkeen, ja tämä Pukkan valioyksilö hellii makunystyröiden lisäksi myös kurkkua ja vastustuskykyä.

Manuka-hunaja on erittäin anti-inflamatorinen ja antibakteerinen luonnontuote Uudesta Seelannista, ja sitruunan ja inkiväärin kanssa se muodostaa pehmeän makuisen tehopakkauksen pöpöjä vastaan. Kurkku tuntuu heti vähemmän käheältä.

product (3)

Muita niksejä:

Syö mahdollisimman tulista ruokaa ja nuku villasukat jalassa. Tämä Sylvian perheen kotikonsti on kultaa varsinkin silloin, kun aistit flunssan olevan vasta tuloillaan. Trust us.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.