Arctic Warriors Kerkka-kuusenkerkkajauhe
Kategoriassa Ruoka

Flunssan torjumissmoothie

Kun kaikki pärskivät ja yskivät ympärillä, kantaa omaa vastustuskykyä buustata pikkuisen normaalia enemmän. Se onnistuu mm. tämän c-vitamiinipitoisen smoothien avulla! Jos kuusenkerkkä ei ole vielä tuttu, tässä pari syytä miksi siihen kannattaa tutustua: se on erinomainen apu väsymykseen, yskään, flunssaan, vatsavaivoihin, yleiskunnon kohentamiseen ja suun raikastamiseen. Kuusenkerkkä sisältää antibakteerisia eteerisiä öljyjä jotka vähentävät kehon tulehdustilaa.

Flunssan torjumissmoothie -kuusenkerkka

Tarvitset:

mangoa
kotimaisia mansikoita
kourallinen tuoretta minttua
kotimaista baby-pinaattia
1/2 luomu sitruunan mehu
ruokalusikallinen tyrniä
luomu kookosmaitoa (+vettä, jos koostumus on liian lähellä sorbettia)
1 tl Arctic Warriorsin Kerkkä-kuusenkerkkäjauhetta

Makea mango ja mansikat sekä kermainen kookosmaito pehmentävät tyrnin ja sitruunan kirpsakkaa makua, minttu ja baby-pinaatti ovat hyviä lehtivihreän lähteitä kuusenkerkän kaverina. Mmh!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.