Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat \\ Kulttuuri

Helmikuun menovinkit

Kulttuuria, kahvia ja ystävänpäivävinkkejä – mitä muuta helmikuulle tarvitsee?

Makers-kahvila

Koskaan ei voi olla liikaa tunnelmallisia vakkarikahviloita, joiden nurkkapöydässä työskentely sujuu tai joista saa aamun kiireessä napattua mukaan sen täydellisen latten. Lisäbonusta siitä, jos vege- ja vegaanisen syötävän tarjonta on yhtä laaja kuin Lauttasaarelaisessa Makers-kahvilassa. Ihanan rentoon Makersiin kannattaa tulla visiitille kauempaakin, sillä paikan päällä valmistetut pääosin vegaaniset leivät, vohvelit, smoothiet, raakakakut ja muut herkut ovat suussasulavia.

Missä: Heikkiläntie 10

Ayurvedinen ystävänpäivä

Kiinnostaako ayurveda ja esimerkiksi se, miten siitä voi saada helpotusta kevään siitepölyoireisiin? Nappaa kaveri mukaan, sillä Hakaniemen Pur-kaupassa on ystävänpäivänä tarjolla maksutonta intialaista päähierontaa ja Mandip Kaur Surya Ayurveda Hyvinvointikeskuksesta kertoo ayurvedasta. Klo 17 paikalla on tavattavissa ayurveda-lääkäri Pardaman Sharma, jolta saa vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ayurvedasta.

Missä: Pur-kauppa Hakaniemi, Hämeentie 8

Milloin: 14.2. klo 12-18

Suomen valokuvataiteen museo: Ruoka / Post-Food -näyttely

Poliittisen valokuvan festivaali esittää tänä vuonna Suomen valokuvataiteen museossa kuvia, jotka nostavat esiin ruoan ekologisia, yhteiskunnallisia ja poliittisia ulottuvuuksia. Kansainvälisten sekä kotimaisten valokuvaajien ja kuvajournalistien teokset saavat pohtimaan erilaisia ruoan tuotantoon ja kulutukseen liittyviä eettisiä kysymyksiä.

Missä: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G

Milloin: 3.2.-29.4.

 

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.