Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat \\ Ruoka

Sugarin menovinkit: kivoimmat kesäkahvilat

Ota miniloma Helsingissä vierailemalla jossain näistä freeseistä kahviloista:

Screen Shot 2016-06-06 at 15.34.27

Holiday Bar Helsinki

Täydellisellä aurinkopaikalla Kanavarannassa sijaitsevan Holiday Barin terassi vie hetkessä lomatunnelmiin: meno on rento, viini tarjoillaan mutkattomasti juomalaseista ja DJ soittaa hyvää musiikkia. Illalla terassin pöydästä voi tuijotella auringonlaskun ja purjeveneiden mastojen muodostamaa maalauksellista näkymää. Richard McCormickin ja Ville Relanderin puuhaamasta Holiday Barista saa myös kasvispainotteista purtavaa. Suosittelemme erityisesti täydellisen rapeita bataattiranskalaisia tai raikasta avocadopastaa.

Missä: Kanavaranta 7

(Photo credit: @holidaybarhelsinki)

Screen Shot 2016-06-06 at 15.33.39

Cargo Coffee + Vegetarian Food

Konttiin rakennettu kahvila ja lounaspaikka tarjoaa rennon ja persoonallisen ympäristön ruokatauolle. Sami Tallbergin laatimalta ruokalistalta löytyy aamupalaa, lounasta ja illallista – ruoka on vegeä ja pääosin myös maidotonta ja gluteenitonta. Keittiössä ei käytetä sokeria. Sugarin tiimi söi Cargossa lounaaksi uunibataatteja tofulla: annos vei kielen mennessään ja piti hyvin nälän loitolla. Cargossa joka kuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä vegaaninen superbrunssi on vielä testaamatta!

Missä: Ruoholahdenranta 8

(Photo credit: @cargohelsinki)

Screen Shot 2016-06-06 at 15.45.54

Mad Possum

Suloisesta pikkukahvilasta saa herkullista kahvia niin mukaan kuin take awayna. Kahvin valmistumista odotellessa voi tutkailla, mitä kaikkea ihanaa kahvilan hyllyistä löytyy; pienpaahtimoiden kahvia, raakasuklaata, erikoisteetä. Seuraavalla visiitillä testaamme vitriinin raakaherkut ja croissantit!

Missä: Vironkatu 11

(Photo credit: @madpossumco)

Älä myöskään unohda näitä ihastuttavia klassikoita: Sinisen Huvilan kahvila Töölönlahdella ja Cafe Regatta Sibeliuspuiston rannassa.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Outi Forstén

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Outi Forstén on muusamme, mitä tulee etenkin upeiden kattausten, tunnelmien ja kakkujen loihtimiseen. Pääsimme kysymään Outilta vinkkejä pöydän kattamiseen sekä utelemaan Outin keittiön bravuureista, kauneusrituaaleista ja tavoista ylläpitää hyvinvointia.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.