Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat \\ Ruoka

Sugarin menovinkit: kivoimmat kesäkahvilat

Ota miniloma Helsingissä vierailemalla jossain näistä freeseistä kahviloista:

Screen Shot 2016-06-06 at 15.34.27

Holiday Bar Helsinki

Täydellisellä aurinkopaikalla Kanavarannassa sijaitsevan Holiday Barin terassi vie hetkessä lomatunnelmiin: meno on rento, viini tarjoillaan mutkattomasti juomalaseista ja DJ soittaa hyvää musiikkia. Illalla terassin pöydästä voi tuijotella auringonlaskun ja purjeveneiden mastojen muodostamaa maalauksellista näkymää. Richard McCormickin ja Ville Relanderin puuhaamasta Holiday Barista saa myös kasvispainotteista purtavaa. Suosittelemme erityisesti täydellisen rapeita bataattiranskalaisia tai raikasta avocadopastaa.

Missä: Kanavaranta 7

(Photo credit: @holidaybarhelsinki)

Screen Shot 2016-06-06 at 15.33.39

Cargo Coffee + Vegetarian Food

Konttiin rakennettu kahvila ja lounaspaikka tarjoaa rennon ja persoonallisen ympäristön ruokatauolle. Sami Tallbergin laatimalta ruokalistalta löytyy aamupalaa, lounasta ja illallista – ruoka on vegeä ja pääosin myös maidotonta ja gluteenitonta. Keittiössä ei käytetä sokeria. Sugarin tiimi söi Cargossa lounaaksi uunibataatteja tofulla: annos vei kielen mennessään ja piti hyvin nälän loitolla. Cargossa joka kuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä vegaaninen superbrunssi on vielä testaamatta!

Missä: Ruoholahdenranta 8

(Photo credit: @cargohelsinki)

Screen Shot 2016-06-06 at 15.45.54

Mad Possum

Suloisesta pikkukahvilasta saa herkullista kahvia niin mukaan kuin take awayna. Kahvin valmistumista odotellessa voi tutkailla, mitä kaikkea ihanaa kahvilan hyllyistä löytyy; pienpaahtimoiden kahvia, raakasuklaata, erikoisteetä. Seuraavalla visiitillä testaamme vitriinin raakaherkut ja croissantit!

Missä: Vironkatu 11

(Photo credit: @madpossumco)

Älä myöskään unohda näitä ihastuttavia klassikoita: Sinisen Huvilan kahvila Töölönlahdella ja Cafe Regatta Sibeliuspuiston rannassa.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.