Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat

Helsingin parhaat aamupalat

Mistä saa Helsingin parhaat aamupalat? Testasimme ja kerromme!

Herkullista aamiaista saa niin Kalliosta kuin keskustastakin. Sugarin mielestä Helsingin parhaat aamupalat, olkaa hyvät:

 

Way – Bakery and Wine bar / Agricolankatu 9, Kallio

Way on ehdottomasti Karhupuiston helmi. Listalta löytyy uunituoretta juurileipää, fermentoitua perunaleipää, taivaallista puuroa sekä muita lisukkeita. Mikään ei ilahduta niin paljon kuin tuore leipä, joka tarjoillaan hymyilevän kananmunan ja comté-juuston kanssa. Way tarjoilee nykyään viikonloppuisin muutamaa erilaista brunssimenua, jotka nekin kuulostavat mutkattomilta ja ihanilta.

Ma-la 8:00-16:00
Su 9:00-16:00

 

Story / Kortteli, Urho Kekkosenkatu 1 &  Kauppahalli, Eteläranta

Tuttu luomu-uuniohrapuuro ei petä ikinä! Ihanan lempeä aloitus aamulle. Plussaa sijainnista: Story löytyy Kampin Korttelista sekä Kauppatorin kauppahallista, joten paikan voi valita fiiliksen tai sijainnin mukaan.

Story Kauppahalli
Ma-pe 8:00-10.30
La 8:00-12:00

Story, Kuuma (lainattu ravintoloiden instagrameista) 

 

Kuuma / Kämp Garden, keskusta

Kuuman avokadoleipä on kaupungin paras, ehdottomasti. Tarjolla on aamupalaa aamusta iltaan ja suosittelemme ehdottomasti aamupalakomboa, johon kuuluu avokadoleivän lisäksi kahvi tai tee, mehu tai shotti sekä vihersmoothie, jugurtti tai chia-vanukas. Mmmh!

Ma-pe 8:00-20:00
La 10:00-18:00
Su 12:00-16.00

 

Early Bird / Kolmas Linja 12, Kallio

All day breakfast, oodi sille. Early Bird on niille, jotka haluavat aamupalaa kellon ympäri (kuka ei halua?). Listalta löytyy valmiita settejä, joilla saa isonkin nälän sammutettua. Menusta löytyy vaihtoehto myös vegaaneille. Paikan tunnelma on ihanan rento ja letkeä, ikään kuin aika pysähtyisi hetkeksi.

Ma-pe 8:00-18:00
La 10:00-17:00
Su 11:00-17:00

 

Elfant / Katariinankatu 13, Torikorttelit

Elfant on ympäristönä rauhallinen, mutta energinen. Tänne sopii mennä yksin, viedä aamupalatreffeille tai sopia aamutapaaminen. Elfantin aamupalamenusta löytyy eri kokoisia valmiita aamupalakokonaisuuksia sekä erikseen myytäviä annoksia. Mustikkainen tuorepuuro on yhtäaikaa niin yksinkertaista, mutta niin taivaallista. Testaa myös paikan smörrebrödeja tai avokadoleipää.

Ma-pe 8:30-11:00
La 10:00-14:00

 

Tanner / Hämeentie 11, Kallio

Tannerin tuorepuuro on taivaallisen samettista ja punajuurilatte herkullinen vaihtoehto aamukahville. Itsetehtyjä mehuvaihtoehtoja on useampia ja testiemme perustella hyviä kaikki. Koska Tanner on niin avara, on siellä helppo pitää myös aamupalapalaveri. Seuraavaksi haluaisimme testata gluteenittomat vohvelit!

Ma suljettu 
Ti-pe 8:30-13:30
La 10:00-14:00
Su 10:00-13:00

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.