Kategoriassa Parasta juuri nyt

Huonounisen parhaat nukahtamiskeinot

Nukahtamista ei voi pakottaa, mutta toimivia unensaamis-vinkkejä kannattaa aina jakaa. Seuraavat neuvot toimivat missä vain, etkä tarvitse rauhoittumiseen muuta kuin oman mielesi.

Nosta ennen maatamenoa jalat hetkeksi ylös, jos saat ne helposti seinää vasten. Tämä on rauhoittava ja helppo joogaliike, josta etenkin päivän liikkeessä tai seisten viettänyt hyötyy postitiivisesti.

Blokkaa kaikki valo silmälapuilla tai millä tahansa kankaalla. Pidä jalat lämpimänä, mielellään villasukin.

Laukaise jännitykset kehosta. Jännitä jokainen pieni ja iso lihas koko kropassa 10 sekunniksi. Toista pari kertaa, ja hengittele sen jälkeen syvään päästämällä kaikki ilma suun kautta ulos. Tämä jälkeen on autuasta maata paikallaan ja tiedostaa pehmoinen peti.

Muistuta itseäsi siitä, ettet ole siellä missä ajatukset laukkaavat luomalla vielä viimeisen silmäyksen kattoon. Jos olet nukkumiseen luodussa tilassa, siitä on hyvä muistuttaa aivoja.

Tyynnytä mieltä kiitollisuudella, ja mieti viimeiseksi mukavia asioita.

Jos päässäsi mekkaloi vielä innostus tai stressi, kertaa mielessä aikaisemmin päivällä tapahtunutta suhteellisen epäkiinnostavaa asiaa. Käy esimerkiksi läpi päiväsi kävelyreitti tai mitä olet syönyt päivän aikana aamun ensimmäisestä suupalasta lähtien. Lounaan kohdalla monesti jo haukotuttaa.

Nuijin nukutus: Skannaa hitaasti koko kroppa läpi pikkuvarpaasta lähtien. Rentouta tietoisesti kaikki jäsenet ja lihakset. Oikopolkuna rentouta vain kasvojen lihakset. Kun vapautat otsarypyt, rentoutat silmät, leukaperät ja kielen, lähetät koko kropalle viestin jättää kaikki viimeisetkin jännitykset hereillä oleville.

ZZZzzzzzzzzzzz

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.