Kategoriassa Ruoka \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: keittiössä

Kokkaus-inspiraatio hukassa? Nappaa parhaat ideat keittiöön näiltä instagrammaajilta!

Screen Shot 2017-01-18 at 11.26.14

@viimeistamuruamyoten

Helsinkiläisen Saara Atulan resepteissä näkyy usein kaikuja Indonesiassa vietetystä vuodesta ja keittiössä matkustetaan mantereelta toiselle. Instagramiin ja blogiin päätyvät Saaran omien sanojen mukaan vain parhaat, ”täytyy tehdä uudestaan” -reseptit. Ohjeilla valmistuu pääosin kasvispainotteista tai vegaanista, mutkatonta mutta herkullista arkiruokaa.

Sugar loves: kookos-tattarituorepuuro

Screen Shot 2017-01-18 at 11.19.19

@boxofspice

Valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Rakhee Yadavin Instagram on selaamisen arvoinen jo pelkästään upeiden ruokakuvien vuoksi. Rakhee on syntyjään intialainen, mutta asuu nykyään Alankomaissa ja pyrkii ruoanlaitossaan keksimään uusia tapoja valmistaa perinteisiä intialaisia ruokalajeja. Reseptit pursuavat mausteita ja värikkäitä kasviksia.

Sugar loves: matar paneer

Screen Shot 2017-01-18 at 11.19.28

@wellandfull

Sarah Aldrichin Instagram-tili inspiroi vegaanisesta ruoasta kiinnostuneita. Reseptien ainekset painottuvat sesonkituotteisiin ja mukana on terveellisempiä versioita pikaruoasta, kuten vegaanisen pizzan tai bagelin ohje. Myös ihanan raikkaat raakapuristetut mehut houkuttelevat…

Sugar loves: kukkakaali-tacot

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.