Kategoriassa Kulttuuri

Joulukuun menovinkit

Nostaako sana ”joulu” kasvoillesi hymyn sijaan kylmän hien? Joulustressin iskiessä kannattaa vetää syvään henkeä, juoda kupillinen glögiä ja suunnata sitten johonkin näistä Sugarin suosittelemista rennoista menovinkeistä.

Kansallismuseon joulukuusimetsä
Kaada termariin lämmintä kaakaota, ota ystäväsi mukaan ja suuntaa taianomaiselle iltakävelylle Kansallismuseon eteen nousevaan joulukuusimetsään. Jokavuotiseksi perinteeksi muodostuneen joulukuusimetsän puut ovat lähialueen koulujen lasten koristelemia itse askartelemillaan palloilla ja tähdillä. Paikalle kannattaa suunnata hämärän jo laskeuduttua, jolloin kuusiin ripustetut värivalot saavat aikaa lumoavan tunnelman.

Missä: Mannerheimintie 34
Milloin: 1.12. lähtien

Books & Porridge -ruokakirjamyyjäiset
Uhkaako lahjapaniikki? The Cockin tiloissa järjestettävät ruokakirjamyyjäiset pelastavat! Saatavilla on tuttuja kestosuosikkeja sekä syksyn kiinnostavimpia uutuusteoksia. Mikä parasta, ostokset voi tehdä glögimuki kädessä ja pakata lahjat saman tien paketointipisteessä. Problem – solved.

Missä: The Cock, Fabianinkatu 17
Milloin: 17.12 klo 11-15

Talvipuutarhan joulu
Kun hyinen merituuli saa sormet kohmeeseen ja kaamos kyllästyttää, voi pelastautua minilomalle Talvipuutarhaan. Jouluna puutarhassa kukkivat joulutähdet, atsaleat, tulppaanit, amaryllikset ja hyasintit. Kahvilan pöydässä nautitun kuuman juoman jälkeen jaksaa taas jatkaa jouluvalmisteluja uudella innolla.

Missä: Hammarskjöldintie 1
Milloin: Talvipuutarha on avoinna ti klo 9-15, ke-pe klo 12-15, la-su klo 12-16

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.