Kategoriassa Kulttuuri

Joulukuun menovinkit

Nostaako sana ”joulu” kasvoillesi hymyn sijaan kylmän hien? Joulustressin iskiessä kannattaa vetää syvään henkeä, juoda kupillinen glögiä ja suunnata sitten johonkin näistä Sugarin suosittelemista rennoista menovinkeistä.

Kansallismuseon joulukuusimetsä
Kaada termariin lämmintä kaakaota, ota ystäväsi mukaan ja suuntaa taianomaiselle iltakävelylle Kansallismuseon eteen nousevaan joulukuusimetsään. Jokavuotiseksi perinteeksi muodostuneen joulukuusimetsän puut ovat lähialueen koulujen lasten koristelemia itse askartelemillaan palloilla ja tähdillä. Paikalle kannattaa suunnata hämärän jo laskeuduttua, jolloin kuusiin ripustetut värivalot saavat aikaa lumoavan tunnelman.

Missä: Mannerheimintie 34
Milloin: 1.12. lähtien

Books & Porridge -ruokakirjamyyjäiset
Uhkaako lahjapaniikki? The Cockin tiloissa järjestettävät ruokakirjamyyjäiset pelastavat! Saatavilla on tuttuja kestosuosikkeja sekä syksyn kiinnostavimpia uutuusteoksia. Mikä parasta, ostokset voi tehdä glögimuki kädessä ja pakata lahjat saman tien paketointipisteessä. Problem – solved.

Missä: The Cock, Fabianinkatu 17
Milloin: 17.12 klo 11-15

Talvipuutarhan joulu
Kun hyinen merituuli saa sormet kohmeeseen ja kaamos kyllästyttää, voi pelastautua minilomalle Talvipuutarhaan. Jouluna puutarhassa kukkivat joulutähdet, atsaleat, tulppaanit, amaryllikset ja hyasintit. Kahvilan pöydässä nautitun kuuman juoman jälkeen jaksaa taas jatkaa jouluvalmisteluja uudella innolla.

Missä: Hammarskjöldintie 1
Milloin: Talvipuutarha on avoinna ti klo 9-15, ke-pe klo 12-15, la-su klo 12-16

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.