Kategoriassa Parasta juuri nyt

Kesän ravintolisät ja hyvinvointivinkit

Haastattelimme täysin luonnollisia ravintolisiä valmistavan Wild Nutrition -sarjan maahantuojaa PUR-kauppaa hyvinvoinnin tukemisesta kesällä. Kurkkaa alta, mitkä kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat ravintolisät kannattaa muistaa erityisesti kesähelteillä!

Wild Nutritionin ravintolisät ovat täysin ravintopohjaisia. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä, miten ne eroavat muista ravintolisistä?

Ravintolisät valmistetaan tavanomaisesti keinotekoisesti tiettyä ravintoainetta teollisesti eristäen. Vaikka synteettisesti valmistettu ravintoaine näyttää kemialliselta koostumukseltaan usein identtiseltä luonnosta löytyvän vastineensa kanssa, luonnossa vitamiinit ja mineraalit eivät koskaan esiinny eristetyssä muodossa, vaan aina yhdessä lukuisten synergistisesti toimivien yhdisteiden kanssa. Tästä syystä keho pystyy aina tunnistamaan ja hyödyntämään paremmin esimerkiksi appelsiinin sisältämän C-vitamiinin verrattuna eristettyyn askorbiinihappojauheeseen.

Tästä Wild Nutritionin valmisteissa on kysymys. Sarjan vitamiinit ja hivenaineet valmistetaan patentoidulla food-grown® -menetelmällä aidosta ruoasta ja keho pystyy siksi hyödyntämään ne erittäin tehokkaasti solujen hyötykäyttöön. Näin ollen ravintoaineita ei myöskään tarvita kerralla suuria annoksia, vaan pienet annokset riittävät, ollen samalla turvallisia käyttää.

Tämä kesä on ollut erityisen kuuma! Painostava sää voi tehdä olon tukalaksi ja moni voi kärsiä kesällä unettomuudesta ja rauhattomuudesta. Voisiko tähän olla apua ravintolisistä?

Magnesium tunnetaan sen rauhoittavista, unen saantia edistävistä ominaisuuksistaan. Kuumalla säällä magnesiumin tarve voi hikoilun vuoksi lisääntyä ja siksi magnesiumia kannattaakin kesällä tankata purkista. Magnesium on myös paljon urheilevien ja liikkuvien ravintolisä numero yksi ympäri vuoden, mutta aivan erityisesti kesähelteillä. Wild Nutrition Magnesium sisältää food-grown® -menetelmällä valmistettua luonnollista ja tehokkaasti imeytyvää magnesiumia.

Rauhoittumiseen voi myös kokeilla ashwagandhaa, joka on kehoa ja mieltä rauhoittava adaptogeeninen yrtti. Wild Nutritionin Ashwagandha sisältää pienen annoksen magnesiumia yhdistettynä laadukkaaseen KSM66 ashwagandha-uutteeseen. KSM66 ashwagandhasta on tehty lukuisia placebo-kontrolloituja tutkimuksia, jotka puoltavat sen vaikutuksia stressintasojen laskemisessa, rentoutumisessa ja unensaannissa.

 

 

Miten kesäihon hyvinvointia voi boostata sisäisesti?

Kesällä monen iho hehkuu lisääntyneen lämmön ja valon ansiosta, mutta runsas aurinko ja tuuli voivat myös kuivattaa ihoa. Ihon kosteustasapainon lisäksi kesällä on erityisen tärkeää suojata ihoa auringolta sekä ehkäistä ja korjata auringon tuottamia vaurioita. Tähän löytyy täsmäase – Wild Nutrition Skin, Hair & Nails, joka sisäisesti nautittuna tekee kaikkia näitä ja paljon muuta ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin edistämiseksi. Valmisteen sisältämä männynkuoriuute tukee ihon kosteutusta, greipinsiemen- ja mustikkauute suojelevat auringolle altistunutta ihoa, ja rikki tukee ihon uusiutumista. Myös sarjan Antioxidant Boost -valmisteen luonnolliset antioksidantit tukevat ihon uusiutumista ja suojautumista UV-vaurioilta.

Muita vinkkejä hyvinvoinnin tukemiseen kesällä?

Laadukas monivitamiini tukee hyvinvointia vuoden ympäri ja turvaa tärkeiden ravintoaineiden riittävän saannin. Kesä on pullollaan tuoreita kotimaisia vihanneksia ja marjoja jotka tunnetaan varsinaisina ravintoainepommeina, mutta esimerkiksi lomareissu tai veneily voi tarkoittaa sitä, ettei ole mahdollista syödä yhtä monipuolisesti kuin arkena, jolloin monivitamiini voi olla erityisen paikallaan. Koska ikä ja sukupuoli vaikuttavat ravintoaineiden tarpeeseen, kannattaa valita räätälöity valmiste: Wild Nutritionilta löytyy naisten monivitamiini alle ja yli 45-vuotiaille sekä teinitytöille ja miehille vastaavat valmisteet eri ikävuosiin.

Kesällä rutiinien ylläpito etenkin syömisen suhteen voi usein jäädä, ja epäsäännöllinen ruokarytmi saattaa aiheuttaa suolisto- ja ruoansulatusvaivoja. Digestive Enzymes -valmiste auttaa pilkkomaan ravintoaineita ja tukee näin ruoansulatusta.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.