Kategoriassa Koti ja perhe \\ Sugar vibe

Kierrätys toimistolla – Näppärä Niimaar kaunistaa kierrättämisen

Tässä artikkelissa kurkistamme kotimaisen design-kierrätysratkaisuja valmistavan Niimaarin inspiroivaan tarinaan sekä esittelemme Sugarin toimiston näppärän Niimaar-kierrätysjärjestelmän, joka tekee jätteiden lajittelusta vaivatonta ja kaunista.

Kotimainen Niimaar on äidin ja tyttären perustama perheyritys, jonka missio on muuttaa kertakäyttökulttuuria ja inspiroida vastuullisempaan toimintaan harkitun muotoilun voimalla. Niimaar on sitoutunut parantamaan maailmaa ja lahjoittaakin 5% tuotoistaan sosiaalisten ja ekologisten projektien rahoitukseen. Tuotevalikoimasta löytyy ajattomia ja kestäviä kierrätysratkaisuja niin kodin sisustukseen, kuin myös julkitiloihin.

Niimaar on äidin ja tyttären perustama perheyritys, jonka missio on muuttaa kertakäyttökulttuuria ja inspiroida vastuullisempaan toimintaan harkitun muotoilun voimalla.”

Sugarin toimistolle valikoitui kaunis ja ajaton Harri Koskisen suunnittelema suomalaisesta ekologisesta koivusta valmistettu kolmiosainen Ecogrande -kierrätysjärjestelmä raikkaassa valkolakatussa koivun sävyssä.

Tukevan koivu-kannen taakse piiloutuu kierrätetystä PET-materiaalista valmistetut kestokassit jätteen lajittelua varten. Kolme tilavaa 51 litran kestokassia mahdollistavat suurienkin jätemäärien lajittelun, joka tulee tarpeeseen etenkin PR-tapahtumien yhteydessä.

Täydet kestokassit on vaivaton irroittaa kierrätysjärjestelmän rungosta ja helppo kantaa jätehuoneeseen tyhjennettäväksi kantokahvoistaan. Kestävien kierrätyskassien avulla olemme Sugarilla pystyneet vähentämään huomattavasti kertakäyttömuovin käyttöä.

Koska jätteet eivät ole vain kulutuksen lopputuote, vaan myös arvokasta raaka-ainetta oikein lajiteltuna, kierrätys kannattaa. Ja mikä parasta, Niimaarin kierrätysratkaisut tekevät kierrättämisestä kaunista ja vaivatonta, jopa toimistotiloissa.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.