Kategoriassa Parasta juuri nyt

Joogan top 3: Kesän kuumimmat ulkojoogat

Joogamatto kainaloon ja ulos! Sugarin tiimiä ihastuttaa tällä hetkellä ajatus joogatuokiosta ulkona, vehreä ruoho paljaiden jalkojen alla ja kesätuuli hiuksissa. Kokosimme teille vinkit kesä-Helsingin parhaista ulkoilmajoogapaikoista. Namaste!

Flow joogaa rannalla

Kivinokan uimarannalla järjestetään koko kesäkuun ajan flowjoogaa maksa mitä haluat -periaatteella. Flowjooga yhdistelee eri joogalajien elementtejä ja siinä pyritään harmoniseen liikkeiden virtaan – flow’hun. Rantajoogaamaan ovat tervetulleita niin noviisit kuin kokeneemmatkin joogit ja mukaan tarvitsee vain joogamaton tai muunlaisen alustan.

Missä: Kivinokan uimaranta

Milloin: Koko kesäkuun ajan keskiviikkoisin klo 19-20.15 ja perjantaisin klo 9-10

jooga helsinki ulkojooga

Meditation Goes Outdoors

Huippusuositut ulkoilmameditaatiot saavat jatkoa! Ikuisen tulen muistomerkillä Eirassa pääsee kesäkeskiviikkoisin hiljentymään ja rauhoittumaan meditaatio- ja joogaopettaja Jenniemilia Kauppilan ja Anna-Maria Sinisalon ohjauksella. Ilmaisten tuntien aikana perehdytään muun muassa myötätuntomeditaatioon ja keholliseen läsnäoloon. Harjoituksen jälkeen saa pulahtaa kesäiseen mereen.

Missä: Ikuinen tuli, Ursininkallio, Eira

Milloin: Kesäkuun ja elokuun ajan keskiviikkoisin klo 18-18:45

MAGNESIA FESTIVAL

Magnesia Festival

Lonnan saarella järjestettävä ilon ja elämästä nauttimisen festivaali yhdistää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, hyvinvointiworkshopeja, terveellistä ruokaa ja ihania ihmisiä. Ohjelmaan kuuluu kymmeniä erilaisia hyvinvointivalmentajien ohjaamia workshopeja, jotka sukeltavat hyvinvoinnin ja henkisen kasvun maailmaan. 

Liput: 55 €/ 1 päivä 98 €/ 2 päivää

Missä: Lonnan saari, Helsinki

Milloin: 4 – 5.8.2016

Vinkki: PuistoJoogaa Helsingissä -facebook-ryhmän kautta on helppo seurata, missä ja milloin kesän aikana järjestetään ilmaista ulkoilmajoogaa. Ryhmä on julkinen, joten kuka tahansa voi liittyä siihen.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.