Kategoriassa Matkailu ja retkeily \\ Vastuullinen elämä

Sugarin Pariisi-vinkit

Ah, Paris! Tumblr-sivut ja Instagram sen tietävät, Pariisihan ei koskaan ole huono idea.

Kaupunki uhkuu kauneutta ja mahtipontisuutta, joka viehättää kävijänsä aina uudelleen. Pariisin pieniltä sivukaduilta löytyy kuitenkin yllättäviä ja kiinnostavia helmiä, jotka eivät välttämättä paljastu heti heille, jotka eivät niitä etsi.

sugar helsinki paris

La Guingette D’Angèle – take away lounasravintola, 34 rue coquillère Paris

La Guingette D’Angèle on täydellinen paikka käydä hakemassa hyvää, raikasta, gluteenitonta ja luomupainotteista lähiruokaa vaikka piknikille.

Aurinkoinen ja välitön Angèle tarjoilee mm. ravitsevia salaatteja, tuorepuristettuja mehuja ja vegaanisia jälkiruokia pikkuriikkisessä kiskassaan. Kaupanpäällisiksi saattaa joskus saada iloisen yllätyksen, kuten pullollisen kotitekoista mantelimaitoa!

sugar helsinki pariisivinkit

Marché Noir Paris, 18 rue perrée 75003 Paris

Marché Noir on konseptiravintola Comptoir Généralin uusin laajennus (Comptoir Généralissakin kannattaa muuten käydä!).

Le Marché Noirissa on kaksi osaa: toinen puoli on second hand-kauppa, joka myy ainoastaan Afrikasta tuotuja käytettyjä vaatteita, ja toinen puoli viihtyisä teehuone. Teehuoneesta kannattaa tilata herkullisia mocktaileja viinin vastapainoksi (kuitenkin juotte). Kaupan sisustuksen innoittajana on länsiafrikkalainen historia värikkäine vaiheineen.

Rue des Martyrs -katu

Rue des Martyrs Pariisin 9:ssä kaupunginosassa on kulinaristin unelma. Kadun varsi on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia puoteja ja putiikkeja. Rue des Martyrsin varrella sijaitsee mm. sykähdyttävän hyvä ja suloinen hillokauppa La chambre des Confitures, sekä Rose Bakery -luomuleipomo, jonka sisarputiikin voi bongata Lontoon Dover Street Marketista.

Brunssinälkäisiä myös hemmotellaan, kokeile luomupainotteista Marlettea tai Pain au Quotidienia, joiden listoilta löytyy hyviä kasvisvaihtoehtoja Pariisille epätyypillisesti.

pariisivinkit

Sekä ihastuttava bonus-vinkki:

Nose, 20 Rue Bachaumont, 75002 Paris

Kiinnostaako hajuvedet, mutta et ole varma mistä löytäisit itsellesi sen juuri sopivan? Jos kaipaa apua oikean tuoksun valitsemiseen, kannattaa suunnata Noseen. Siellä myyjät luovat ilmaiseksi hajuvesiprofiilin, jonka avulla löydetään monien nuuhkaisujen jälkeen itselleen se juuri sopiva tuoksu. Kaupassa on vanhan apteekin kutsuvaa henkeä ja ystävällinen palvelu.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.