Kategoriassa Parasta juuri nyt

Pehmeisiin uniin

Onko mitään yhtä ihanaa kuin pudota pehmeään uneen, kuin Liisa Ihmemaan kaninkoloon. Koskaan ei tiedä, mikä seikkailu tänä yönä unessa odottaa. Jos unimatkalle lähteminen kaipaa apua, ota mukaan nämä konstit.

Yogi Tean rentouttava luomu unitee sisältää muun muassa kamomillaa, laventelia ja kardemummaa.

Aboa Medican Valeriana Relax Sleep -kapselit rauhoittavat uneen luonnollisesti. Kapselit toimivat mainiosti myös melatoniinin tukena.

Frantsilan Memory Aromatics Iltaöljy Calm tuudittaa uneen. Tuotetta käytetään iltaisin noin 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa pulssi- ja akupistealueille samalla tuoksua syvään hengittäen.

Nordic Healthin Good Night -magnesiumsuihke rentouttaa lihaksia ja auttaa nukahtamaan, etenkin jos kärsii yöhikoilusta, stressistä tai jalkojen levottomuudesta. Unisuihkeessa luonnon magnesiumia tehostavat kamomilla, bergamotti, myskisalvia sekä eteeriset öljyt.

Scenteredin aromaterapeuttinen Sleep Well -tuoksuvoide saattelee hyviin yöuniin rentouttamalla lihaksia, rauhoittamalla hermostoa ja tyhjentämällä mielen.

Khadi Viola Face & Body Oil rauhoittaa ja pehmentää ihon pyjaman alle. Ayurvedinen orvokkiöljy kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa muun muassa vaniljan ja ylang ylangin voimin.

Kauniita unia!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.