Kategoriassa Parasta juuri nyt

Pehmeisiin uniin

Onko mitään yhtä ihanaa kuin pudota pehmeään uneen, kuin Liisa Ihmemaan kaninkoloon. Koskaan ei tiedä, mikä seikkailu tänä yönä unessa odottaa. Jos unimatkalle lähteminen kaipaa apua, ota mukaan nämä konstit.

Yogi Tean rentouttava luomu unitee sisältää muun muassa kamomillaa, laventelia ja kardemummaa.

Aboa Medican Valeriana Relax Sleep -kapselit rauhoittavat uneen luonnollisesti. Kapselit toimivat mainiosti myös melatoniinin tukena.

Frantsilan Memory Aromatics Iltaöljy Calm tuudittaa uneen. Tuotetta käytetään iltaisin noin 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa pulssi- ja akupistealueille samalla tuoksua syvään hengittäen.

Nordic Healthin Good Night -magnesiumsuihke rentouttaa lihaksia ja auttaa nukahtamaan, etenkin jos kärsii yöhikoilusta, stressistä tai jalkojen levottomuudesta. Unisuihkeessa luonnon magnesiumia tehostavat kamomilla, bergamotti, myskisalvia sekä eteeriset öljyt.

Scenteredin aromaterapeuttinen Sleep Well -tuoksuvoide saattelee hyviin yöuniin rentouttamalla lihaksia, rauhoittamalla hermostoa ja tyhjentämällä mielen.

Khadi Viola Face & Body Oil rauhoittaa ja pehmentää ihon pyjaman alle. Ayurvedinen orvokkiöljy kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa muun muassa vaniljan ja ylang ylangin voimin.

Kauniita unia!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.