Kategoriassa Ruoka

Psst… Täältä löydät stadin parhaat smoothiet

Metsästätkö edelleen sitä täydellistä smoothieta? Ei huolta, sillä Sugar testasi puolestasi kaupungin parhaat smoothiepaikat. Lue tästä pomminvarma listamme jokaiseen smoothiennälkään.

Cargo Coffee + Vegetarian Food Ruoholahdenranta 8

Cargon tuorepuristettujen mehujen ja smoothien perässä kannattaa matkustaa Ruoholahteen asti. Raikkaat juomat toimivat täydellisinä hellepäivän viilentäjinä tai lounaan jälkeisinä virkistäjinä. Aurinkoisena päivänä smoothien voi nauttia konttikahvilan rennon viihtyisällä terassilla.

Sugar loves: Bakamata (Banaani/kastanja/manteli/taateli)

Pür Hyvinvointikauppa Urho Kekkosen katu 8

Hyvinvointikaupan runsaat ja täyteläiset smoothiet tyydyttävät vaativammankin maun ja pitävät nälän loitolla. Pür:in listan erikoisuus ovat ayurvediset smoothiet eri kehotyypeille – kokeile Rentouttavaa Vataa, Hellivää Pittaa tai Virkistävää Kaphaa. Smoothieta odotellessa voi inspiroitua putiikin valikoimasta; hyllyiltä löytyy kaikkea hyvinvointiin liittyvää bambuhammasharjoista eteerisiin öljyihin.

Sugar loves: Mustikkapiiras (Mustikka/mantelimaito/manteli/pekaanipähkinä/kaura
banaani/toco/kaneli/kardemumma/vanilja)

 

Kippo Yrjönkatu 29

Keskeisellä paikalla kauppakeskus Forumin yläkerrassa sijaitseva Kippo on kiireisen valinta. Simppelit smoothiet eivät kikkaile monimutkaisilla makuyhdistelmillä, mutta ovat sitäkin herkullisempia. Smoothien ohella Kipossa voi nauttia vegaanisen sandwichin, lasillisen paikan päällä tuorepuristettua mehua tai kupillisen kahvia.

Sugar loves: Corona (Mansikka/avokado/sitruuna)

 

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.