Kategoriassa Ruoka

Psst… Täältä löydät stadin parhaat smoothiet

Metsästätkö edelleen sitä täydellistä smoothieta? Ei huolta, sillä Sugar testasi puolestasi kaupungin parhaat smoothiepaikat. Lue tästä pomminvarma listamme jokaiseen smoothiennälkään.

Cargo Coffee + Vegetarian Food Ruoholahdenranta 8

Cargon tuorepuristettujen mehujen ja smoothien perässä kannattaa matkustaa Ruoholahteen asti. Raikkaat juomat toimivat täydellisinä hellepäivän viilentäjinä tai lounaan jälkeisinä virkistäjinä. Aurinkoisena päivänä smoothien voi nauttia konttikahvilan rennon viihtyisällä terassilla.

Sugar loves: Bakamata (Banaani/kastanja/manteli/taateli)

Pür Hyvinvointikauppa Urho Kekkosen katu 8

Hyvinvointikaupan runsaat ja täyteläiset smoothiet tyydyttävät vaativammankin maun ja pitävät nälän loitolla. Pür:in listan erikoisuus ovat ayurvediset smoothiet eri kehotyypeille – kokeile Rentouttavaa Vataa, Hellivää Pittaa tai Virkistävää Kaphaa. Smoothieta odotellessa voi inspiroitua putiikin valikoimasta; hyllyiltä löytyy kaikkea hyvinvointiin liittyvää bambuhammasharjoista eteerisiin öljyihin.

Sugar loves: Mustikkapiiras (Mustikka/mantelimaito/manteli/pekaanipähkinä/kaura
banaani/toco/kaneli/kardemumma/vanilja)

 

Kippo Yrjönkatu 29

Keskeisellä paikalla kauppakeskus Forumin yläkerrassa sijaitseva Kippo on kiireisen valinta. Simppelit smoothiet eivät kikkaile monimutkaisilla makuyhdistelmillä, mutta ovat sitäkin herkullisempia. Smoothien ohella Kipossa voi nauttia vegaanisen sandwichin, lasillisen paikan päällä tuorepuristettua mehua tai kupillisen kahvia.

Sugar loves: Corona (Mansikka/avokado/sitruuna)

 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.