Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki

Sugar goes CPH

Sugar Helsinki juhlistaa 5-vuotissyntymäpäiviään rakentamalla suomalaisten brändien showroomin Kööpenhaminaan. Sugarin asiakkaaksi pääsevät ainoastaan vastuulliset brändit ja luonnollisesti myös kaikki Kööpenhaminan showroomin brändit ovat eettisesti valmistettuja.

Kööpenhaminassa sijaitseva pop-up-showroom kokoaa syyskuun ajan paikalliset toimittajat, bloggaajat, instagrammaajat, mielipidevaikuttajat sekä suomalaisista tuotteista kiinnostuneet jälleenmyyjät. Tavoitteena on saada showroomin brändeille niin mediahuomiota kuin jälleenmyyntikontakteja.

”Olemme nähneet Sugarin sekä edustamme brändit alusta alkaen kansainvälisenä. Vastuullisuuteen keskittynyt konseptimme on toiminut hyvin Suomessa ja nyt on oikea aika lähteä ulkomaille. Suomalaiset vastuulliset brändit koetaan kiinnostavina, puhtaina ja uteliaisuutta herättävinä”, Sugarin PR-toimistoa vetävä Karita Sainio sanoo.

Mukana pop-up-showroomissa on kaksitoista suomalaista brändiä. Sugar esittelee tanskalaisille muun muassa suomalaista designia, kosmetiikkaa ja superruokia.

”Kööpenhaminan pop-up tulee olemaan maailmankiertueemme ensimmäinen etappi. On luontevaa aloittaa Tanskassa, sillä se on vastuullisuudessa edelläkävijämaa. Tulemme jatkamaan pop-up-showroomeja ja seuraavana vuonna niitä on tavoitteena toteuttaa jo useissa eri maissa”, Sainio sanoo.

Pop-up-showroomissa mukana ovat brändit Costo, Pure Waste, MOIMOI Accessories, Lumi, Field Day, Month of Sundays, Arctic Arbutin, Love Arctic, Flow Kosmetiikka, Supermood, Supertreats sekä NORD-T.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.