Kategoriassa Koti ja perhe

Sugar loves mamas

Hei ihana mama! Tervetuloa Sugarin vastuullista vanhemmuutta ja lempeää hyvinvointia edistävän Sugar loves mamas -teemakuukauden pariin. Ihanaa, että olet täällä. 

Sugar Universe pursuilee pian laadukkaita sisältöjä, joita olemme koonneet odottavien äitien ja lapsiperheiden, sekä äitiydestä kiinnostuneiden iloksi ja tueksi yhteistyössä Frantsilan ja Äitipiirin kanssa. Luvassa on vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseen ja ihania tuotesuosituksia vastuullisesti toimivilta yrityksiltä.

Pääsemme kurkistamaan raskauden myötä aukeavaan uuteen elämänvaiheeseen, pohdimme äidin seksuaalisuutta ja synnytykseen valmistautumista. Frantsilan Anna Karhu-Cormier antaa vinkkejä äidin rentoutumiseen ja unenlaadun parantamiseen ja jakaa lempeitä keinoja vauvan ja pikkulapsiajan haasteista selviämiseen. Saatavilla on myös tuore painos Frantsilan julkaisemasta Lasten luonnonmukaisesta hoito-oppaasta

Meille on supertärkeää, että kaikenlaiset perheet saavat iloita uudesta elämänvaiheestaan, mutta huomasimme, miten monet tuotteet ja palvelut tukeutuvat edelleen ydinperheen malliin. Kaikenlaisille perheille sopivan, yhteisöllisen Oot niin ihana vauvakirjan suunnittelija Aino Nieminen johdattaa meidät erilaisten perheiden maailmaan ja auttaa ymmärtämään miten monimuotoista vanhemmuutta voi tukea omalla toiminnallaan.

Äitipiirin perustaja Anna Korhonen on koonnut lapsiperheen nopeat foodhackit ja raskausajan ravitsemuksen ABC:n, joka muistuttaa äitejä siitä, kuinka merkittävä rooli ravitsemuksella on hyvinvoinnissamme. Vinkkejä lapsiperheen kasvisaterioihin tarjoilee reseptivihon muodossa myös Gold&Green.

Me sugarilaiset pääsemme myös jakamaan omat suosikkimme ja vinkkaamaan kesäihonhoidon ihanimmista tuotteista yhteistyössä House of Organicin kanssa. Toukokuun viimeisellä viikolla keskitymme ihonhoitoon ja hyvinvointiin lapsiarjessa. Ilmassa on mm. metsäpölyä, kun sukellamme tietotiistaissa Moi Forestin kanssa Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen saloihin. 

 

Ihania ideoita äitienpäivään!

Ensi viikonloppuna 9.5. juhlitaan äitejä. Toivottavasti löydät alla olevista suosituksistamme sopivan keinon ilahduttaa sinulle tärkeää naista tuona erityisenä päivänä tai yllättää ihan tuosta vain sopivan tilaisuuden tullen.

Oot niin ihana on Suomessa suunniteltu, uudenlainen kaikenlaisille perheille sopiva vauvakirja, jonka sisältöä voi rikastuttaa vuosien varrella.

Melli Eco Design on tuonut mallistoon uusia, ihania luomupuuvillasta valmistetuja lasten peittoja, jonka kuosin on maalannut Päivi Soikkeli. Vauvan vaaleanvihreä Bambiperhe -peitto on 100 % luomupuuvillasta Suomessa valmistettu suloinen ja monikäyttöinen lahja perheeseen, jossa vielä odotetaan tai saadaan jo kääriä pikkuinen päiväunille.  

Vennerin Keittiössä-palvelu avaa lahjan saajalle laajan kasvisruokiin perustuvan reseptipankin ja mahdollistaa Vennerin ravitsevien ruokalaatikoiden kautta hyvinvointia myös apua tarvitseville perheille. Mikä parasta, voit antaa myös lahjan sitä tarvitsevalle lapsiperheelle, vaikka lähipiiristäsi ei juuri nyt löytyisi palvelulle käyttäjää. Tässä on siis superlahjan aineksia! 

Äitipiirin Design-korumalliston kautta jokainen äiti voi ilmentää omaa äitiyttään. Upeat, ekologisista materiaaleista valmistetut korut tehdään yhteistyössä Mama-korun kanssa ja valikoimaan kuuluu kauniita korva- ja kaulakoruja.

Lapsiperheessä käsisaippuaa kuluu, ja Urtekramin luomukosmetiikkatuotteet on helposti napattavissa mukaan lahjaksi marketeista ympäri maan. Tuotevalikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin, mutta hyllyistä voit bongata esimerkiksi kevään uutuudet, Soft Wild Rose -tuotteet. 

Frantsilan kasvojenhoitotuotteet pursuavat tehokkaiden suomalaisten kasvien ja yrttien hoitavuutta ja hemmottelevuutta. Lempeä, herkemmällekin iholle sopiva Kehäkukka-kasvosuihke sopii suihkuttavaksi iholle pitkin päivää sekä puhdistuksen yhteydessä aamuin illoin.

Kesän lähestyessä aurinkotuotteet löytävät tiensä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Fysikaalinen aurinkosuojan sisältävät, ihoa suojaavat ja hoitavat Alga Marisin tuotteet ovat turvallinen vaihtoehto koko perheelle. Nappaa kesäksi käyttöön uusi sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoille suojakertoimella 50 tai koko perheen aurinkosuojavoiteet suojakertoimilla 30-50.

Aivan uusi suomalainen innovaatio, Moi Forest, yhdistää ihonhoitotuotteissaan hoitavat ainesosat eheyttävään metsäpölyyn. Tuote tuo metsäkylvyn kotiin niinä päivinä, kun metsään ei pääse. Monikäyttöinen tuote sopii käytettäväksi päästä varpaisiin. 

Syväsukelluksen äitien hyvinvointiin arjoaa PUR-kaupan Hyvinvoiva äiti -verkkovalmennus, joka on hyvinvointialan ammattilaisten kehittämä hiljattain synnyttäneille, taaperoikäisten äideille ja vauva-arkeen valmistautuville suunnattu äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva valmennus.

Bohemian Moodin Bohemian Mama -kurssi on hemmotteleva ja hoitava 7-videon ja audion kokonaisuus odottaville äideille. Ihana hemmottelulahja odottavalle äidille!

Ps. Ainakin tiistaisin kannattaa käydä kurkkaamassa myös Sugarin Instagramissa, jossa suosittu tietotiistai keskittyy kuukauden teemasisältöihin. Storyissa tutustutaan tarkemmin mm. metsäpölyyn ja lapsen hiilijalanjäljen nollaamiseen.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.