Sugar podcast
Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

SUGAR UNIVERSE -PODCAST

Sugar Universe podcastin ensimmäinen jakso on julki!

Löydät Sugar Universe -podcastin Spotifystä ja Acastista sekä hetken kuluttua myös puhelimen podcastit-appista.

Tuomme Sugar Universe -blogista tutut teemat podcastin muotoon, sillä välillä keskustelu on tekstiä sallivampi ja monitasoisempi formaatti. Ensimmäinen podcast-kausi on kulkenut tekovaiheessa leikkisästi nimellä ”millenial issues” ja se kiteyttää podcastimme sisältöä oivallisesti.

Sugar podcast

Keskustelemme kiinnostavien tyyppien kanssa aiheista, jotka mietityttävät meitä:

Millaisesta tulevaisuudesta voimme haaveilla, millaista on tulevaisuuden luksus? Miten muuttaa työkulttuuria vähemmän burnoutia ihannoivaksi ja millaiset mittarit onnellisuuttamme arvioimaan ylipäätään ovat tarpeellisia? Millainen on milleniaalin perhekäsitys? Mitä tehdä, jos haluaa lapsia, mutta sopivaa kumppania lastentekoon ei ole tullut vastaan? Mihin tarvitsemme eroottisia novelleja ja millaisia ne ovat vuonna 2020? Miten kulutuskulttuurin muutos liittyy luokkakysymyksiin? Nämä ja muita meitä mietityttäviä millenial issueseja tulevissa podcast-jaksoissamme.

 

Sugar Universe -podcastin kuvitus on Aino Salon käsialaa.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.