Sugar podcast
Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

SUGAR UNIVERSE -PODCAST

Sugar Universe podcastin ensimmäinen jakso on julki!

Löydät Sugar Universe -podcastin Spotifystä ja Acastista sekä hetken kuluttua myös puhelimen podcastit-appista.

Tuomme Sugar Universe -blogista tutut teemat podcastin muotoon, sillä välillä keskustelu on tekstiä sallivampi ja monitasoisempi formaatti. Ensimmäinen podcast-kausi on kulkenut tekovaiheessa leikkisästi nimellä ”millenial issues” ja se kiteyttää podcastimme sisältöä oivallisesti.

Sugar podcast

Keskustelemme kiinnostavien tyyppien kanssa aiheista, jotka mietityttävät meitä:

Millaisesta tulevaisuudesta voimme haaveilla, millaista on tulevaisuuden luksus? Miten muuttaa työkulttuuria vähemmän burnoutia ihannoivaksi ja millaiset mittarit onnellisuuttamme arvioimaan ylipäätään ovat tarpeellisia? Millainen on milleniaalin perhekäsitys? Mitä tehdä, jos haluaa lapsia, mutta sopivaa kumppania lastentekoon ei ole tullut vastaan? Mihin tarvitsemme eroottisia novelleja ja millaisia ne ovat vuonna 2020? Miten kulutuskulttuurin muutos liittyy luokkakysymyksiin? Nämä ja muita meitä mietityttäviä millenial issueseja tulevissa podcast-jaksoissamme.

 

Sugar Universe -podcastin kuvitus on Aino Salon käsialaa.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.