Kategoriassa Matkailu ja retkeily \\ Vastuullinen elämä

Sugarilaisten Lontoo-vinkit

Kävimme Lontoossa inspiroitumassa ja haluamme jakaa parhaat tärpit teille:

1. Sketch – The Gallery

Sketchin vaaleanpunainen The Gallery on yksi ravintolan useista eri teemaisista huoneista. Myönnetäköön; varasimme pöydän ravintolaan silkan estetiikan vuoksi. Onneksi ruoka oli tolkuttoman hyvää ja palvelu lämmintä ja omistautunutta. Ruokaa odotellessa pääsi ihailemaan David Shrigleyn sketsejä, joita vaaleanpunaiseksi sisustetun huoneen seinät olivat täynnä. Mieleisen sketsin voi ostaa itselleen, jolloin taiteilija tekee ostetun tilalle uuden työn. Myös astiat ovat Shrigleyn käsialaa – kirjaimellisesti:

teacup2

kuva: Sketch

2. Neal’s Yard

Lontoon Govent Gardenista löytyvä Neal’s Yard näyttää siltä, kun siellä olisi räjähtänyt maalipurkkeja kaikissa sateenkaaren väreissä: niin värikästä arkkitehtuuri on. Sympaattiselta pihalta löytyy muun muassa luonnonkosmetiikkamerkki Neal’s Yard Remediesin suloinen putiikki. Nimensä mukaisesti laadukkaan merkin juuret ulottuvat juuri tälle pihalle, vuodesta 1981 alkaen. Pihaa ympäröivät myös kahvilat hemmottelevin vegaani- ja smoothiemenuineen. Ihastuttava ja rauhoittava pyrähdys keskellä Lontoon muuten nopeaa sykettä!

Näyttökuva 2016-05-04 kello 12.01.23

kuva: Neal’s Yard Remedies


3. Pret A Manger

Pret A Manger -kahvilaketjun spottaaminen Lontoossa ei ole vaikeaa. Brändi-ilmeestä voisi päätellä ketjun olevan ihan tavis, mutta viimeistään lounasvalikoimaa ihmetellessä paljastuu iloinen yllätys: kaikki tuotteet valmistetaan samana päivänä, joten tuotteen kyljestä ei tarvitse etsiä parasta ennen päiväystä. Pret A Manger panostaa luomu- ja lähiruokaan ja tekee hyvää muutenkin kuin masulle; hyväntekeväisyys on vahvasti läsnä yrityksen toiminnassa. Nappaa kahvilasta mukaan luomulatte soijamaidolla, herkullinen vihersmoothie, kookosjugurtti, lämmin tomaattikeitto, inkiväärishotti tai avokadowrappi.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.