Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Sugarilaisten podcast-suositukset

Kaipaatko uutta kuunneltavaa? Kurkkaa Sugarin alkusyksyn podcast-suositukset.

Saana:

Bella Table
Kia Arpian ja Petra Wettenrantan podi ruuasta ja kaikesta ihanasta sen ympärillä, paljon käytännön vinkkejä kotikeittiöön ja ruokailuun.

Jaksosuositus: 11. Inspiraatio! Parhaat instatilit, keittokirjat, ruokalehdet ja kokkausohjelmat

Aamukahvilla

Henriikka Reinmanin ihana podi, jossa käydään viikoittain rentoja keskusteluja inspiroivien vieraiden kanssa.

Jaksosuositus: 18. Citymaalainen yhdistää maaseudun ja kaupungin

 

Aino:

Beauty Snacks

Kauneustoimittaja Eevis Liedes ja vaihtuvat vieraat keskustelevat kauneudesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Podcastissa syödään myös kauneusvälipaloja eli beauty snackseja. Mukana syvällisyyttä, vinkkejä ja suosikkituotteita!

Jaksosuositus: Jakso 22: Q&A -jakso hormonaalisista iho-ongelmista asiantuntija Maria Varonin kanssa.

Kaverin puolesta kyselen

Jos haluat nauraa, tämä podi on sinulle! Kaverin puolesta kyselen -podissa kerrotaan kavereille tai ”kavereille” sattuneita noloja tilanteita, joita on välillä vaikea edes uskoa todeksi. Sugarilaiset ovat kuunnelleet tätä nauraen vedet silmissä!

Jaksosuositus: Naku pyöräilijä, tampsuliinirasia ja muut suosikkistoorit

 

Zaida:

Perho & Pääskysaari

Tämä podi menee ikilempparit -kategorian kärkeen. Syvällistä keskustelua kahden idolini ja viisaan naisen, Anna Perhon ja Jenni Pääskysaaren välillä. Jokainen jakso alkaa raflaavilla väittämillä, jotka ovat usein ristiriidassa keskenään. Viime jaksosta on jo yli vuosi, mutta aiheet kuten häpeä, raha ja perfektionismi eivät vanhene. Muistan kuulleeni huhua podcastin jatkosta, mutta aika näyttää, onko sitä luvassa!

Jaksosuositus: Hengellisyys

Haku Päällä

Tämäkään podcast ei ole minulle täysin uusi tuttavuus, mutta vinkkaan siitä edelleen kaikille tilaisuuden tullen. Minjonin Haku Päällä -podi tarjoilee kullanarvoisia (ja ilmaisia!) vinkkejä oman osaamisen esiin tuomiseen, ja ennen kaikkea motivaatiota työnhakuun. Jos epätoivo meinaa iskeä, jo yhden jakson kuuntelu palauttaa uskon itseen ja omiin mahdollisuuksiin työelämässä.

Jaksosuositus: 3. CV do’s and dont’s

Ilmaisuvaivoja

En voi jättää väliin tilaisuutta mainostaa myös omaa podcastiani. Vaikka itse sanonkin, se on piilevä helmi! Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, vuorovaikutuksen ja sosiaalisen elämän ympärillä, joten jokainen voi löytää niistä samaistumispintaa. Käsittelemme aiheita rennon asiantuntevalla meiningillä, huumoria ja kokemuksen syvää rintaääntä unohtamatta.

Jaksosuositus: K4, J1: Parisuhde: “En usko Siihen Oikeaan”

Ida G:

Your Creative Start

Jos haaveilet menestyksekkäästä urasta tai omasta yrityksestä, on Jahran Quinnin podi sinulle täydellinen. Tässä podissa haastatellaan naisia, jotka ovat omalla tavalla löytäneet tai luoneet unelmatyönsä. 

Jaksosuositus: Why individuality is your best asset with Jasmine Dowling

Wardrobe Crisis

Podi kestävämmän muodin puolesta. Clare Press kyseenalaistaa tässä podissa nykypäivän muotimaailman ja haastattelee kestävämmän muodin edelläkävijöitä ja puolestapuhujia.

Jaksosuositus: Ep. 5 Kalpona Akter, Beyond Rana Plaza

Glow Journal
Tässä podissa Gemma Watts haastattelee eri kauneusbrändien perustajia, mikä on todella inspiroivaa ja kiinnostavaa! 

Jaksosuositus: Elise Rutterford and Dominika Minarovic / Founders of BYBI Beauty

Plant Proof
Kiinnostaako kasvissyönti tai veganismi? Simon Hill on tässä podissa haastatellut lähes kaikki vegaanijulkkikset, joten jaksoja löytyy kaikkien makuun ja kiinnostukseen! 

Jaksosuositus: Living A No Waste Life With Vegan Chef Max La Manna

 

Ida H:

Mahadura & Özberkan 

Podcast täynnä tärkeitä keskusteluita, jotka jäävät helposti käymättä, koska ovat vaikeita. Aiheita on vaikka millä mitalla; jaksoja löytyy niin syrjinnästä, rasismista, rakenteista, uskonnoista, ihmissuhteista ja seksuaalisuudesta kuin modernista noituudesta ja sydänsuruistakin. Mukana myös todella kiinnostavia vieraita. Tämä podcast on tällä hetkellä tauolla, mutta jaksot ja aiheet eivät tunnu vanhenevan – 2016 vuodesta asti julkaistuissa podcast-jaksoissa riittää kuunneltavaa.

Jaksosuositus: Rakenteellinen rasismi Suomessa

+

Sugar Universe

Olethan jo kuunnellut Sugarin omaa podia? Nimensä mukaisesti tässä podissa keskustellaan täältä blogista tutuista teemoista, kuten kestävästä elämästä ja lempeydestä itseä kohtaan. Äänessä Oona Pohjolainen ja vaihtuvat inspiroivat vieraat. 

Jaksosuositus: Tulevaisuuden luksus

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.